Skoda Kodiaq, Tour de France Finaline Liderlik Edecek

Ototeknikveri     24 Temmuz 2016 02:37

Tour de France’ın Paris’teki finaline yeni Skoda Kodiaq SUV özel kamuflajıyla liderlik edecek. Otomobilin sürücü koltuğunda ise yarışın eski şampiyonlarından Stephen Roche oturuyor.

Skoda Kodiaq, Tour de France Finaline Liderlik Edecek
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kodiaq yarış için hazır. Finalden bir önceki gece Paris sokaklarında tura çıkan Skoda ekibi etrafı inceleyerek prova yaptı. Chantilly’den başlayıp Paris’te sona eren Tour de France bisiklet yarışı 113 kilometrelik bir hatta yapılıyor. Yarışta kamuoyunun karşısına ilk kez çıkacak Skoda Kodiaq için kırmızı, gri ve siyah renklerde özel kamuflaj hazırlandı. Kamuflajın kristal kesme benzeri görünümü ve “boğa güreşi kırmızısı” rengi, yarışın direktörü Christian Prudhomme tarafından kullanılan mobil kontrol merkezi “Kırmızı Otomobil” ile uyumlu. Yarış boyunca Skoda’nın yeni SUV’sini eski bisiklet yarışçısı ve şampiyon Stephen Roche kullanacak. İrlandalı sporcu 1987 yılında Tour de France’da birinci olmuştu, şimdi ise Skoda’nın arka elçisi.

 

Skoda Tour de France yarışına ard arda on üçüncü kez sponsor oluyor. Marka puan sınıflandırmasının liderinin giydiği yeşil üniformanın da ikinci kez sponsoru oluyor. Aynı zamanda Çek üretici yarışların resmi ulaşım partneri. Skoda organizasyon için 250, takımlar içinse 50 adet taşıt sağlıyor.

Skoda Kodiaq’ın Tour de France’ın ardından görüneceği ikinci etkinlik ise Eyül ayında Paris otomobil fuarı olacak. Skoda Kodiaq fuarda bu kez kamuflajsız olarak görülebilecek. 2017 yılı başlarında satışa çıkacak SUV, Skoda’nın dünya çapındaki SUV atağının ilk adımı. Firma SUV kampanyasını “Yeni sahalar keşfedin” sloganıyla yürütüyor.

 

Fonksiyonelliği, karakter sahibi özgün tasarımı, geniş iç kabini ve çok sayıda “basit ve akıllı” çözümleri ile Kodiaq, Skoda markasının tüm güçlü yanlarına sahip. 4.7 metre uzunluğundaki SUV sınıfının en geniş bagaj kapasitesine sahip ve kişiselleştirilebilir üçüncü oturma sırasıyla geliyor.

 

Yeni Skoda Kodiaq detaylı bağlanabilirlik seçenekleri, modern sürüş yardımı sistemleri ve gelecek odaklı bir multimedya sistemi de sunuyor.

 

Fotoğraflar:

 

Skoda Kodiaq finalden bir gece önce Paris’te prova turu yapıyor. Tour de France finaline Skoda’nın yeni SUV’si öncülük edecek.

Tour de France için yeni Skoda Kodiaq SUV’ye kırmızı, gri ve siyah renklerde özel kamuflaj hazırlandı.

 

Özel kamuflajın kristal kesme desenleri ve kırmızı rengi yarışın mobil kontrol merkezi otomobili “kırmızı otomobil” ile uyumlu.

Skoda Kodiaq, Tour de France finaline hazır.

Son Güncelleme : 24 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo