2017 Suzuki Swift’ten Yeni Fotoğraflar

Ototeknikveri     26 Temmuz 2016 11:30

Dördüncü nesil hatchback gelecek yılki 2017 Cenevre Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak. Üç kapılı model ise iptal edilebilir.

2017 Suzuki Swift’ten Yeni Fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Suzuki Swift test esnasında görüntülendi. Dördüncü nesil hatchback daha hafif ve 935 kg’lık Baleno’dan daha küçük olacak. Motorların bazıları da Baleno ile paylaşılacak. 1.0 litre Boosterjet motor yeni Swift’de de yer alacak. 1.4 litre motorun yeni Swift Sport için kullanılması bekleniyor ancak üretici henüz 1.2 litre Dualjet’in durumuyla ilgili bilgi vermedi. Suzuki hibrit teknolojisinin detaylarıyla ilgili de şu an ağzını sıkı tutuyor. Casus fotoğraflar otomobilin daha olgun bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor. Tavan tasarımı gibi bazı özellikler ise önceki modelden devam ediyor. Değişikliklerin çoğu otomobilin ön kısmında bulunuyor. Burada yeni burun, altıgen ön panjur ve geniş hava girişlerini görüyoruz. Farlar da yenilenmiş, aynanın tasarımı ise yeni Baleno’daki ile benzer.

Yeni Swift’in iç kabini daha lüks ancak fotoğraflarda dokunmatik multimedya sistemi görülemiyor. Daha önceki tasarım görsellerinde dokunmatik sistem de bulunuyordu. Suzuki yeni nesil Swift’in donanımının öncekiyle benzer olacağını belirtiyor.

 

Yeni Swift’in boyutları da şu anki nesil ile benzer. Böylece Baleno’nun farklı bir seçenek olma konumu korunuyor. Bu iki model arasından Swift “daha duyusal” olarak tanımlanıyor. Casus fotoğraflarda beş kapılı Swift versiyonunda gizlenmiş arka kapı tutacakları görülüyor. Bu versiyonun satışların çoğunu getireceği düşünülürse, üç kapılı versiyon iptal edilebilir.

Fiyatlandırma ile ilgili henüz resmi açıklama yok ancak üç kapılı versiyon iptal edilirse giriş seviyesi Swift şu anki 8 bin 999 sterlinlik temel modelden daha pahalı olabilir. Suzuki fiyatın yine de rekabet edebilir seviyede kalacağını belirtiyor.

 

2017 Swift’in üretimi gelecek yıl Mayıs ayında başlayacak. Tanıtımı ise Mart ayında Cenevre’de yapılacak. Swift Sport ise standart modelden bir yıl sonra gelecek.

Son Güncelleme : 26 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo