Ford Kuga ST-Line Geliyor

Ototeknikveri     26 Temmuz 2016 03:31

Ford Kuga’nın sportif ST-Line versiyonu sonbaharda çıkacak. Ford Kuga, Fiesta, Focus ve Mondeo’nun ardından ST-Line ailesinin en yeni üyesi olacak.

Ford Kuga ST-Line Geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Kuga ST-Line sportif sürüş deneyimi ile birlikte daha agresif bir stil sunacak. Parlak abanoz siyahı üst ön panjur alt kısmın bal peteği formundaki tasarımı, kaportayla aynı renkte yan etekler, kapı kaplamaları, tekerlek bombeleri ve çatı spoyleri ile birlikte sportif stile uyum sağlıyor. Mahremiyet sağlayan renkli camlar ve renkli ön ve arka lambalar da diğer özellikler arasında. 18 ve 19 inç alaşım tekerlekler, spor deri koltuklar dikkat çeken yeniliklerden. Koltuklar, vites kolu ve direksiyonda kontrast renkte dikiş uygulanmış. Orta konsolda ise derin, iki katmanlı Deep Space boya kullanılmış. Kuga ST-Line daha güçlü süspansiyon rakorları, ince ayar yapılmış yaylar ve amortisörlerle istenmeyen hareketleri minimuma indiriyor. Direksiyon kalibrasyonu da yeniden yapılarak daha sıkı ve sportif bir sürüş hissi sağlanmış.

Yeni ST-Line versiyonunu değerlendiren Kuga ST-Line taşıt dinamikleri mühendisi Frederick Vrancken “Ford ST-Line modelleri eğlenceli bir sürüş deneyimi sağlamak üzere tasarlandı. Ford’un Avrupa’daki ilk performans odaklı SUV’sinin Fiesta ST-Line, Focus ST-Line ve Mondeo ST-Line modelleri ile aynı sürüş karakteristiklerini sunabilmesi için özen gösterdik.” diye konuştu.

Kuga ST-Line versiyonu tam motor serisi ile sunulacak. Seride 6.2lt/100km yakıt tüketimi ve 115g/km CO2 emisyon değeri ile 120 hp 1.5-litre TDCi dizel motor da yer alacak. 150 hp 2.0-litre TDCi motor önden çekişli ya da dört çekişli sürüş sistemleriyle tercih edilebilecek. Daha güçlü 182 hp versiyon ise özellikle dört çekişli olarak sunulacak. Benzinli motor isteyenler için 1.5 litre EcoBoost motor 120 hp, 150 hp ve 182 hp güç çıkışlarıyla sunuluyor. 182 hp versiyon sadece dört çekişli sürüş sistemiyle çalışıyor.

Yeni Ford Kuga ST-Line, lüks Vignale versiyon ile birlikte bu yılın sonlarına doğru Avrupa’daki bayilerde görülecek.

Son Güncelleme : 26 Temmuz 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo