Ototeknikveri.com Takım Arkadaşı Arıyor

Ototeknikveri     11 Ağustos 2016 06:44

Otomobil haber ve alım rehberi olarak yayın yapmakta olan sitemiz tam zamanlı olarak çalışacak takım arkadaşları arıyor.

Ototeknikveri.com Takım Arkadaşı Arıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

ototeknikveri.com bünyesinde görevlendirilmek üzere takım arkadaşları arıyor. Otomotiv sektörünü yakından takip eden ve ilgi duyan, iyi derecede İngilizce bilen, web içeriği üretme ve yönetme konusunda deneyimli, sosyal medya uygulamalarını takip eden, araştırmacı, dinamik, yeniliklere ve gelişime açık, Türkçeyi doğru ve etkili kullanabilen, yazım ve dilbilgisine hakim, takipçi, özgüveni ve çalışma disiplini yüksek arkadaşların başvurularını bekliyoruz. Tam zamanlı olarak çalışabilecek arkadaşlar tercih sebebidir. Yarı zamanlı çalışabilecek arkadaşlar, başvurularında çalışma sürelerini ve aralıklarını belirttikleri takdirde değerlendirilecektir. Başvuracakların İstanbul Anadolu Yakasında ikamet etmesi tercih sebebidir. Çalışma ofisimiz İstanbul Maltepe'dedir.

 

İlgilenenlerin [email protected] adresine CV lerini, kısa bir tanıtım yazısı ile birlikte göndermeleri rica olunur. Başvurular gizli tutulacaktır.

Son Güncelleme : 11 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo