İşte Yeni 2017 VW CC

Ototeknikveri     23 Ağustos 2016 10:00

Volkswagen'in yeni nesil 2017 CC modelinin ilk resmi olmayan görüntüsü ortaya çıktı. Yeni VW CC 2017 Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergilenecek.

İşte Yeni 2017 VW CC
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Makyajlı 2017 Golf'ün ilk resimlerinin ortaya çıkmasının ardında, Volkswagen'in sportif sedan modeli CC'nin de yeni jenerasyonunun ilk görüntüleri, Autoblog.nl sitesinde yayınlandı. İlk nesilde makyaj ile birlikte alt yapısını paylaştığı Passat ile bağını kopartan Volkswagen CC, yeni nesline geçtiğimiz yıl tanıtılan Sport Coupe Concept GTE adlı konseptten yoğun izler taşıyor. Yeni neslinde kardeşi Passat gibi MQB platform üzerinde yükselecek olan Volkswagen CC, Audi A5 Sportback ve BMW 4 Serisi Gran Coupe gibi modellere doğrudan rakip olmasına karşın, 4.87 metreye çıkan uzunluğu ile Mercedes E Serisi, Audi A6, BMW 5 Serisi ve Volvo S90 gibi modellerden de müşteri kapmayı hedefleyecek. 

,

Alman üreticini yeni modellerinde yer verdiği tasarım çizgilerinin yanında, Sport Coupe Concept GTE konseptinin genel hatlarının korunduğıu yeni kasa VW CC 2017 yılı içerisinde gün yüzüne çıkacak. Avrupa basınında büyük ihtimal ile Mart ayında yapılacak 2017 Cenevre Otomobil Fuarı'nda sergileneceği yer bulan yeni VW CC, eğer bu fuara yetiştirilemez ise Eylül ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı'nı bekleyecek.

 

Volkswagen'in yaşadığı emisyon krizinden hızlı bir şekilde çıkışında önemli rol biçtiği yeni modeller arasında en çok öne çıkanlardan biri olan yeni CC, ile ilgili ortaya çıkan bilgiler sınırlı olsa da güncel motor seçeneklerinin markanın yeni motor gamı kapsamında elden geçmesi bekleniyor. 1.4 litrelik TSI motorun yerini, yeni 1.5 TSI benzinli üniteye bırakmasına kesin gözü ile bakılırken, Sport Coupe Concept GTE konseptinde olduğu gibi bir hibrit seçeneğinde araçta görev alması bekleniyor.

Son Güncelleme : 24 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo