2017 Ssangyong Rexton Görüntülendi

Ototeknikveri     24 Ağustos 2016 03:19

Paris Otomobil Fuarı'nda üretim öncesi versiyonu ile sergilenecek yeni nesil Ssangyong Rexton’un prömiyeri ise 2017 Cenevre’de yapılacak.

2017 Ssangyong Rexton Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

2017 Ssangyong Rexton, Güney Avrupa’da test esnasında görüntülendi. Model gelecek ay Paris Otomobil Fuarı'nda bir konsept ile görülebilecek. Burada üretim öncesi versiyonu tanıtılacak modelin prömiyeri ise 2017 yılının Mart ayında Cenevre’de yapılacak. Son casus fotoğraflar Rexton’un kutu gibi şeklini ve geleneksel SUV profilini koruyacağını gösteriyor. Ağır kamuflaja rağmen, aracın aydınlatma tasarımının 2014 Liv-1 konseptinden esinlendiği anlaşılabiliyor. Dört tekerlekli sürüş sistemine sahip aracın iç kabininde yeni bir kontrol paneli tasarımı dikkat çekiyor. Kontrol panelinde yeni Tivoli’den esinlenilmiş. Modelde Ssangyong’un en yeni multimedya sistemi de yer alıyor. Kaputun altında ise başlangıçta 2.2 litre dizel motor bulunacak. Daha sonra turboşarjlı 2.0 litre benzinli motor da gelecek.

Dört çekişli model şeritten ayrılma uyarısı ve otonom fren gibi sürüş yardımı sistemlerine sahip olacak. Ssangyong’un Range Rover boyutundaki SUV’si Hyundai Santa Fe ile rakip olacak. Gelecek yılın bahar aylarında çıkacak modelin fiyatı Avrupa'da 27 bin Euro'nun altında olacak.

 

Yeni SUV modelin 2018 yılında bir de pikap versiyon çıkacak ve rakipleri Ford Ranger ile Toyota Hilux olacak. Model iki farklı aks aralığı ve iki farklı yükleme alanı uzunluğu seçeneğine sahip olacak, yeni Rexton ile aynı güç aktarım mekanizmalarını kullanacak.

Son Güncelleme : 25 Ağustos 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo