Volkswagen Golf 8’i Tiguan Tasarımı ile Gösteren Dijital Çizim

Ototeknikveri     31 Ağustos 2016 04:24

Golf’ün şu anki nesli tüm zamanların en başarılı hatchback otomobili olarak gösteriliyor. Yine de model rakipsiz değil, dolayısıyla Volkswagen’in modeli daha da iyi hale getirmesi için yapabileceği şeyler hala var.

Volkswagen Golf 8’i Tiguan Tasarımı ile Gösteren Dijital Çizim
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Daha önceki söylentiler Golf 7’nin ömrünün kısa olacağı ve 2017 ya da 2018’de yeni bir model ile değiştirileceği yönündeydi. Bunun doğru olmadığı ortaya çıktı ve mevcut modelin yakında makyajlanacağı haberleri internete sızdı. Golf 8 ise 2020’de gelebilir. Bu süre içinde tüm Volkswagen ailesi tamamen farklı görünmeye başlayacak. Model Tiguan ve Passat’ın çizgisini izleyebilir. Kalite algısı her zaman kullanılan materyallerle ilgili olmayabiliyor, örneğin Audi A3’te kullanılan plastikler herhangi bir otomobil ile aynıydı ancak tasarımda iddialıysanız insanlar doğal olarak bunun daha pahalı bir otomobil olduğunu düşünüyor.

 

Remco M’nin son dijital çizimi Golf 8’in Tiguan ve Avrupa Passat ile benzer özelliklere sahip olacağı yönündeki tahminleri pekiştiriyor. Volkswagen burada görülenden tamamen farklı bir tasarım dili kullanacak. Firma sıkıcı hatchback otomobiller yaparak zarar edemez. C Coupe GTE konseptine bakmak bu konuda iyi bir fikir veriyor.

 

Teknolojiye baktığımızda ise, MQB platformunun kullanılmaya devam edileceğini ancak bazı ufak değişiklikler yapılacağını görüyoruz. Aynı şey Volkswagen Mk5’i Golf 6’ya dönüştürdüğünde de olmuştu. Daha katı emisyon standartları tüm motor serisini etkileyebilir, giderek daha fazla otomobil üreticisi sadece 1.5 ve 1.6 litre turboşarjlı motorları AB standartlarına uygun olarak görüyor.

 

Alman medyası daha önce 1.5 TSI turbo motorun 110 – 150 PS arası versiyonlara sahip olacağını aktarmıştı. Elbette, plug-in hibrit ve tam elektrikli versiyonlar da yeni Golf’ün başarısı için GTI ve R modelleri kadar önemli.

Son Güncelleme : 01 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo