2017 Skoda Fabia’dan İlk Fotoğraflar

Ototeknikveri     31 Ağustos 2016 05:39

Yeni nesil Skoda Fabia çıkalı sadece bir kaç yıl oldu ancak Çek marka modelin yarı ömür güncellemesini hazırlamaya başladı bile.

2017 Skoda Fabia’dan İlk Fotoğraflar
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Eski nesil de 2010 yılında bir güncellemeden geçmişti. Bu sefer zaten modern teknolojilerle donatılmış, çok daha iyi bir otomobil güncellenecek. Güney Avrupa’daki fotoğrafçılar yarısı kamuflajla kaplı bir Fabia Combi’den görüntüler yakaladılar. Bugüne kadar 5 kapılı hatchback hiç görüntülenmedi ancak onda da benzer değişiklikler yapılması bekleniyor. En önemli değişiklikler ön kısımda. Skoda yeni aile yüzünü Fabia’nın görünümünü değiştirmek için kullanmış. En kolay fark edilir fark ön panjur ve farların genel şekli. Bu kısım Superb ile oldukça benzerlik gösteriyor. Ayrıca alt hava girişi daha geniş ve bal peteği şeklinde bir panjura sahip. Yan kısımlarda bir değişiklik yok ancak arkadaki revize edilmiş tampon Octavia’yı hatırlatıyor.

 

Aktif güvenlik sistemleri bugünlerde özellikle Euro NCAP’ten iyi puan almak istiyorsanız çok önemli. Fabia’nın 2017 versiyonu bu radar temelli cihazlardan birisine otomobilin burun kısmında sahip olacak, radar olası tehlikeler için sürekli yolu tarayacak. Burada iki prototip var ve birisi radarsız, dolayısıyla radarın ilave ücretle sunulacağı anlaşılıyor.

Yeni motorların da gelmesi kesin gibi. Bunlardan birisi zaten Octavia’da gördüğümüz 1.0 TSI, bu motor Fabia’nın eski 1.2 litre motorunun yerini alabilir. 1.4 TDI motor da yerini 1.5 litre motora bırakacak ancak bu henüz netleşmedi.

 

Aslında bu güncellenen modellerle ilgili konuşacak fazla bir şey yok çünkü son Renault Clio güncellemesi de otomobil üreticilerinin artık stilden daha çok zorlu emisyon standartları ile baş etmeye çalıştığını kanıtlıyor.

Son Güncelleme : 01 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo