Opel Yeni Astra için 250 binin Üzerinde Sipariş Aldı

Ototeknikveri     02 Eylül 2016 05:03

Opel Astra K geçen yıldan bu yana büyük başarı göstererek beş kapılı hatchback ve Sports Tourer versiyonları ile 250 binin üzerinde sipariş aldı.

Opel Yeni Astra için 250 binin Üzerinde Sipariş Aldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Markanın CEO’su Karl Thomas Neumann Astra’nın başarısı için şunları söyledi: “Daha hafif, daha kıvrak ve en yeni teknolojilerle donatılmış yeni Astra sakin ve konforlu bir sürüş sunuyor. Kompakt sınıfı için büyük bir hit çıkartacağımızı vaad etmiştik, vaadimizi yerine getirdik. Segmentte nadir bulunan inovasyonlar ile en yeni nesil Astra ve Astra Sports Tourer yine çok satan bir model oldu”. Hafif yapılı bir mimari üzerine geliştirilen model 200 kg ağırlık kaybetti. 2016 yılının en iyi otomobili seçilen model uyumlanabilir matriks IntelliLux LED farlar, ön kamera, trafik işaretleri asistanı, şerit koruma asistanı ve direksiyon düzeltme, ön kısım çarpışma uyarısı ve otomatik acil durum frenine sahip.

 

Seçilecek donanım seviyesine göre, Opel OnStar hizmet asistanı ve Wi-Fi erişim noktası özelliği de elde edilebiliyor. Erişim noktası yedi mobil cihazı destekliyor. Opsiyonel özelliklerden birisi de eller serbest şekilde bagaj kontrolü. Bu özellikle arka tamponun altına doğru basit bir tekme hareketi ile bagaj kapağı açılıp kapatılabiliyor. Almanya’da yeni Astra bir önceki nesil ile aynı giriş seviyesi fiyatından, yani 17 bin 260 euro’dan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Son Güncelleme : 02 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo