Skoda Kodiaq 2017 Şubat'ta Türkiye'de

Ototeknikveri     04 Eylül 2016 01:18

Tarihinin en yeni ve en geniş ürün yelpazesini sunan Skoda, yeni SUV modeli Kodiaq’ın dünya lansmanını gerçekleştirerek iddiasını daha ileriye taşıdı. Sınıfında standartları yeniden belirleyecek Kodiaq SUV modeli, 2017’den itibaren satışa sunulacak.

Skoda Kodiaq 2017 Şubat'ta Türkiye'de
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Markanın modern tasarım dilini bir SUV’a taşıyan Kodiaq, hem çekici bir görselliği hem de sıra dışı pratikliği bir arada sunuyor. Aynı zamanda en ileri teknolojileriyle donatılan büyük SUV, Skoda’nın her zamanki sınıfının üzerindeki genişliğiyle de dikkat çekecek. Çek markanın bu yeni SUV modeli, tercih göre 5 koltuklu veya 7 koltuklu olarak tercih edilebilecek. Skoda markası için yepyeni bir dönemi temsil ettiğini ifade eden Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel, “Kodiaq modeli ile birlikte Skoda yepyeni bir segmente giriş yaparak adından daha fazla söz ettirmeye devam edecek SUV atağını başlatmış oldu. Premium özelliklerle donatılan Kodiaq, aynı zamanda Skoda markasının Türkiye dahil olmak üzere tüm dünyada yeni bir müşteri kitlesine ulaşmasını sağlayacak. Skoda’ya yeni müşteriler kazandırmanın yanı sıra Kodiaq modeli markanın imajına da büyük bir katkı sağlayacak. Skoda, en küçük modelinden en büyük modeline kadar tüm otomobillerinde pratikliği, hayatı kolaylaştıran akıllıca fikirleri, verimli motorları ve kalitesiyle ön plana çıkmıştır.

Skoda bakış açısıyla üretilen Kodiaq ise, SUV dünyasında fark yaratacak ve lider olacak özelliklere sahip. Bu model, hem markamızın gücünü ve potansiyelini ortaya koyuyor hem de gelecekte gideceği yönü gösteriyor. Kodiaq modelini Türkiye’de ise 2017’nin Şubat ayında sunmaya başlayacağız. Lansmandan itibaren ülkemizde farklı beygir güçlerine sahip 1.4 TSI benzinli ve 2.0 lt TDI dizel motorları sunacağız. SUV segmenti, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hızlı bir çıkış göstermekte ve bu yeni aracımız burada da büyük bir heyecan yaratacaktır. Skoda olarak sınıfının üzerindeki özellikleri bir arada sunan Kodiaq modeliyle Türk kullanıcısının beğenisini bir kez daha kazanacağımızdan eminiz” dedi.

 

Son Güncelleme : 04 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo