Yeni Opel Astra için OPC Görünümü

Ototeknikveri     07 Eylül 2016 06:20

2016 yılının en iyi otomobili olan yeni kasa Opel Astra için OPC Line spor paketi geliyor.

Yeni Opel Astra için OPC Görünümü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Atletik, kompakt, verimli ve olağanüstü kıvrak yeni nesil Opel Astra 2016 yılının en iyi otomobili seçilmişti. Otomobil dinamik ve ince kaportası ile çok etkileyici. Beş kapılı model şimdi daha da cesur bir görünüme kavuşuyor; opsiyonel OPC Line spor paketi Astra’nın çekici hatlarını daha da şık hale getirmek için sipariş edilebilecek. OPC Line ile gelen ön rüzgarlık Astra’ya daha da güçlü bir hava ve ekstra alçak duruş kazandırıyor. Farların altlarında, sağ ve solda sis lambalarındaki oyuntular Astra’nın özgüvenli görünümünü pekiştiriyor. Sportif tek tip bir çizgi otomobili çepeçevre sararak yan eteklere doğru akıyor. Şu anki Astra neslinin arka kısmı zaten alçak, geniş ve atletik bir duruşa sahipken, OPC Line spor paketi ile arka apronda bu daha da vurgulanıyor. Oyuntulu ve hacimli tampondaki plaka kısmı oyuntulu çizgilerle çerçevelenmiş. Alt arka lambalar artık yatay değil dikey biçimli ve üstteki lambalarla birlikte ünlem işareti görünümü oluşturuyorlar. Bütün bunlarla arka kısım daha kaslı bir görünüm kazanıyor.

Opel satış ve satış sonrası yöneticisi Christan Küspert yeni paket için “Modern teknolojiler ve enerjik motorlarla, en genç Astra nesli saf sürüş keyfi veriyor. OPC Line spor paketi bu özellikleri sportif bir görünümle tamamlamak isteyenler için mükemmel” diyor.

 

Ön rüzgarlık, yan etekler ve bagaj kapağı OPC Line spor paketi ile renkleniyor. Müşteriler altı farklı metalik renk arasından seçim yapabiliyor (baskın gümüş, minerak siyahı, derin gökyüzü mavisi, koyu karamel, kozmik gri, zümrüt yeşili). Bunun yanı sıra iki farklı tonda (zirve beyazı, saf kırmızı) lake sunuluyor. Paket Astra’nın Active, Dynamic ve Innovation donanım seviyeleriyle geliyor ve 1150 euro karşılığında sipariş edilebiliyor.

 

Opel Astra OPC Line spor paketi resimlerine aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 07 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo