Yeni Alfa Romeo Mito Satışta

Ototeknikveri     13 Eylül 2016 04:47

Yeni Alfa Romeo Mito satışa çıktı. Yeni görünümü ve donanım seçenekleri ile modelin fiyatı İngiltere'de 12 bin 960 sterlinden başlıyor.

Yeni Alfa Romeo Mito Satışta
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alfa Romeo Mito süper mini, yeni donanım seviyesi yapısı, görsek değişiklikler, ekstra kit ve yeni motor seçenekleri ile güncellendi. Stil değişiklikleri otomobili Alfa aile kimliği ile uyumlu hale getiriyor, ilk olarak Giulia sedan modelinde karşımıza çıkan bu yeni aile görünümü, önceki aylarda Giulietta için de kullanılmıştı. Seride 1.3 litre JTDM-2 turboşarjlı dizel motor da 95 hp çıkış gücü ve 89g/km CO2 emisyonu ile yer alıyor. Yeni bir ön panjur, farlarda daha koyu detaylar, yeni arka tampon ve yeni alaşım jant tasarımları dış cepheye şık ve taze bir görünüm kazandırıyor, iç kabinde ise yeni koltuklar, Alfa’nın Uconnect multimedya sistemi, ayrıca konsol ve kapı içleri için yeni materyaller bulunuyor. Yeni Alfa Beyazı renk seçeneği ve Giulia logosu ile aynı yazı karakterini kullanan Mito logosu da dikkat çekiyor.

 

Yeni donanım seviyeleri serisi giriş seviyesi Mito’dan başlayarak Super, Speciale ve Veloce modelleri ile devam ediyor. Standart donanım artık 16 inç alaşım tekerlekler, krom detaylar, klima, DNA sürüş modu seçicisi, DAB radyo ve Uconnect dokunmatik ekranı içeriyor.

 

Super donanım seviyesi ise seyir kontrolü, 17 inç tekerlekler, sis lambaları, yarı deri koltuklar, metal iç kabin detayları, park sensörleri, yer paspasları ve ön kısmın ortasında kol koyma yeri ile geliyor. Üst donanım seviyesi Speciale tercih edilirse, özel alaşım tekerlekler, yeni direksiyon ve kırmızı iç kabin dikişlerine sahip olunabiliyor. Sportif görünümlü kontrol araçları, spor koltuklar ve renkli camlar, ayrıca dış cephede karbon fiber efektli detaylar da bu donanım seviyesine dahil.

 

Alfa’nın en üst donanım seviyesi Veloce, eski Quadrifoglio Verde modelinin yerini alıyor. Bu modelde 1.4 litre turbo 170 hp benzinli model bulunuyor. Otomobil 7.3 saniyede sıfırdan saatte 100 km’ye çıkabiliyor. Standart kit 18 inç alaşım tekerlekler, spor süspansiyon, daha büyük frenler ve ikiz egzoz borularını içeriyor. İç kabinde uydu navigasyon sistemi ve güncellenmiş multimedya sistemi, ayrıca Speciale’de bulunan spor kiti de tamamıyla sunuluyor.

Son Güncelleme : 13 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo