Makyajlı Volkswagen Golf, R SportWagen Görüntülendi

Ototeknikveri     15 Eylül 2016 10:34

Volkswagen Golf R SportWagen Almanya’da kamuflajlı şekilde test edilirken görüntülendi. Test otomobilinin off-road karakterini veren özellikleri ve aydınlatma grafikleri itinayla kamufle edilmiş.

Makyajlı Volkswagen Golf, R SportWagen Görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Makyajlanan Golf R Sportwagen ön kısımdaki kamuflajdan da anlaşılacağı üzere yeni bir tampon, yeni ön panjur ve yenilenmiş aydınlatma grafikleri ile gelecek. İç kabindeki değişiklikler ise kısıtlı olacak. Ocak ayında Golf R Touch konseptiyle tanıtılan 9.5 inç merkezi multimedya ekranı iç kabindeki en önemli yenilik denilebilir. Bazı söylentilere göre makyajlı Golf’te Passat’ın opsiyonel dijital kontrol paneli ve jest ile kontrol özelliği de yer alabilir. Şu anki Golf 7 uyumlanabilir seyir kontrolü gibi sınıfında öncü teknolojilerle gelmişti. Makyajlı model ise bu açıdan fazla bir şey sunmuyor. Örneğin otonom sürüş özelliklerine yer verilmesi beklenmiyor. Standart Golf 7 güncellemesi Kasım ayı içinde piyasaya çıkacak, dört çekişli Golf R SportWagen için ise çıkış tarihi henüz net değil.

 

SportWagen'ın 300 hp çıkış gücünde, iki litre, turbo, dört silindirli motorun güncellenmiş versiyonu ile gelmesi bekleniyor. 400 hp çıkış gücüne sahip Golf R400 dieselgate skandalı sonrasında masrafları kısma amacıyla iptal edilmişti ancak bu modelin de güncellemeyle birlikte yeniden sunulabileceği düşünülüyor.

 

Volkswagen’in kompakt ve yüksek performanslı station modeli ABD’de satışa çıkartılmıyor. Yine de, Golf R Sportwagen tanıtımının ilk 2014 yılında Los Angeles otomobil fuarında yapıldığını düşünürsek, skandal sonrası yaşanan mali kaygılara rağmen bu modelin artık Amerika’ya da gelme şansı var denilebilir.

Son Güncelleme : 15 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo