Mitsubishi GT PHEV Konsepti Detaylanıyor

Ototeknikveri     15 Eylül 2016 05:31

Mitsubishi, bu ay sonu başlayacak Paris Otomobil Fuarı'ndaki tanıtımından önce Ground Tourer PHEV konsepti ile ilgili fotoğraflar ve yeni bilgiler yayınladı.

Mitsubishi GT PHEV Konsepti Detaylanıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şimdiye kadar, GT PHEV konseptini sadece karanlık bir siluet olarak görmüştük. Son gelen fotoğrafta ise otomobilin stili tamamen görülebiliyor. Otomobilde Mitsubishi’nin imzası niteliğindeki “dynamic shield” ön yüz dikkat çekiyor. PHEV kısaltması otomobilin üç motorlu tak çalıştır hibrit sistemine sahip olduğunu ele veriyor. Mitsubishi otomobilin 120 km elektrikli sürüş mesafesine sahip olduğunu, elektrik ve benzinli motorlar birlikte çalıştığında ise bu mesafenin 10 katına çıktığını belirtiyor. Yeni nesil teknoloji hibrit sistemde kendini gelişmiş batarya paketi ile de gösteriyor. Mitsubishi, Ground Tourer isminin otomobilin farklı arazilerde uzun mesafeler gidebilme yeteneğinden geldiğini söylüyor. Otomobil elbette dört çekişli sürüş sistemine sahip.

 

Otomobilde hava durumu, arazi verileri gibi rota bilgilerini aktaran, böylece yakıt tüketimi ve yol tutuşunun buna göre ayarlanmasını sağlayan bağlantı teknolojisi de bulunuyor.

İç kabinde, GT PHEV konsepti otomobilin tavanıyla uyumlu şarap rengi deri döşemelerle geliyor. İç kabinle ilgili bunun dışında fazla bilgi yok.

 

Mitsubishi konsepti “en yüksek kalitede, yeni nesil SUV” olarak tanımlıyor. Modelin üretim versiyonu Mitsubishi’nin yeni amiral gemisi olabilir.

 

Paris’te GT PHEV konseptiyle birlikte eX konsepti de tanıtılacak. Bu konsept ilk olarak geçen yıl Tokyo’da tanıtılmış ve üretime geçirilmesi için yeşil ışık yakılmıştı. Tamamen elektrikli model Nissan Juke ile rekabet edecek. Outlander ve Outlander PHEV modellerinin en yeni versiyonları da fuarda tanıtılacak.

Son Güncelleme : 15 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo