Yeni 2017 Honda Civic Tanıtıldı

Ototeknikveri     16 Eylül 2016 07:15

İngiltere’de üretilen yeni Honda Civic tanıtıldı. Honda’nın İngiltere fabrikası global üretim merkezi olarak 200 milyon sterlin yatırım aldı. Burada üretilen Civic dünya çapında 70 farklı ülkeye gönderilecek. İlk otomobiller Kuzey Amerika’ya ulaşmaya başladı.

Yeni 2017 Honda Civic Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

10. nesil Honda Civic bugün firmanın İngiltere’deki üretim merkezi Swindon’da tanıtıldı. Otomobilin ilk örnekleri şimdiden Kuzey Amerika’ya ulaşmaya başladı. Avrupa piyasaları, Kuzey Amerika ve Kanada gibi en önemli piyasalara ihracat İngiltere’deki üretim üssünden yapılacak. Swindon fabrikası Honda’nın Avrupa’daki en önemli üretim tesisi. Fabrikada 3600 kişi çalışıyor ve Honda’nın global üretim ağında fabrika çok önemli rol oynuyor. Firma Swindon fabrikasına 200 milyon sterlin yatırım yaparak yeni Civic’in üretimine hazırladı. 1989’dan beri swindon’a yapılan yatırım 2.2 milyar sterline ulaştı.

 

Honda Motor Avrupa başkanı Katsushi Inoue tanıtım etkinliğinde yeni model için şunları söyledi: “Bu yeni Civic modelini tanıtırken, Swindon üretim tesisimizin rolünü arttırmak için dört gözle bekliyoruz. Honda bu tesise ciddi yatırımlar yaptı ve bu adım yeteneklerimizin ve uzmanlığımızın önemli bir kanıtı olacak. Honda için sürdürülebilir ve net bir gelecek hazırlıyoruz. İhracat piyasalarımızı Avrupa ötesine genişletiyoruz”.

 

10. nesil Civic, Honda’nın Avrupa’daki güçlü satış performansını daha da güçlendirecek. Honda 2016’da Avrupa’nın en hızlı büyüyen ana akım markalarından birisi oldu. Firmanın satışları 2015’e kıyasla %33 büyüdü. Avrupa’da hedef 200 bine ulaşmak.

 

2017 Honda Civic motor seçeneklerine buradan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 16 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo