2017 Honda Civic Motor Seçenekleri

Ototeknikveri     16 Eylül 2016 02:54

Honda, resmi olarak duyurduğu yeni Civic modelinde 1.0 ve 1.5 litrelik turbo benzinli motorların yanında 1.6 litrelik dizel motora da yer verecek.

2017 Honda Civic Motor Seçenekleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Honda, büyüyen boyutları ve keskşnleşen tasarımı ile dikkat çeken 10 nesil Civic hatchback modelinde yer vereceği motor alternatiflerini de duyurdu. Yeni Civic hatchback modelinde benzinli motorlara ağırlık ve öncelik verecek olan Japon üretici, aracı ilk olarak 1.0 ve 1.5 litrelik turbo benzinli motorlar ile sunacak. Çıkışını yeni Civic hatchback ile yapacak olan 1.0 litrelik turbo benzinli motor 130 hp güç ve 200 Nm tork değeri ile atmosferiik 1.6 litrelik ünitenin yerini alacak. Daha yükse güç isteyenler için sunulacak 1.5 litrelik turbo ünite ise 182 hp güç ve 260 Nm tork değeri sunacak. Her iki benzinli motor seçeneği de standart olarak 6 kademeli manuel şanzıman ile sunulacak. Otomatik şanzıman talep edenler için ise CVT teknolojisine sahip vites alternatifi de her iki motorda bulunacak.

 

Yeni Honda Civic hatchback ile dizel motor düşünenler ise 2017'nin sonlarını beklemek zorunda kalacak. Yeni Civic hatchback'te 1.6 litrelik güncel dizelin, çıkış gücü, tüketim ve emisyon değerleri ciddi oranda elden geçirilmiş bir versiyonu görev almaya başlayacak. Araçtaki otomatik şanzıman sistemi ise henüz netlik kazanmamk ile birlikte yeni CR-V'de de sunulan 9 kademeli otomatik vites olacak. 

Son Güncelleme : 16 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo