Alfa Romeo'nun 2017 - 2020 Yeni Model Planları

Ototeknikveri     17 Eylül 2016 11:56

Bu yıl Giulia'nın ardından yeni SUV modelini gün yüzüne çıkaracak olan Alfa Romeo, 2020 yılını sonuna kadar altı yeni modelin lansmanını gerçekleştirecek. Bu modellerden ikisi SUV olacak.

Alfa Romeo'nun 2017 - 2020 Yeni Model Planları
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Alfa Romeo'yu bünyesinde bulunduran Fiat Chrysler Grubu'nun hissedarlarına yaptığı bir sunum ortaya çıkan ve İtalyan forum sitesi Auto Pareri'de paylaşılan bilgiye göre İtalyan üreticinin 2020 yılının sonuna kadar tanıtacağı modeller ortaya çıktı. Giulia modelini gün yüzüne çıkaran ve Stelvio ismini alması öngörülen yeni SUV modelini önümüzdeki ay yapılacak Paris Otomobil Fuarı'na hazırlayan Alfa Romeo, 2017 ila 2020 yılları arasında altı yeni modelin lansmanını gerçekleştirecek. Bu modellerden ikisi SUV, ikisi 'özel' araç, bir üst sınıf sedan ve bir hatchback olacak. D segmentinde yer alacak Giulia bazlı SUV model olacak Stelvio ile SUV pazarına giriş yapacak Alfa Romeo'nun iki yeni SUV aracından biri Stelvio'dan daha küçük olacak ve Audi Q3, BMW X1, Mercedes GLA - GLB, Lexus NX ve Volvo XC40 gibi C premium SUV modellerle mücadele verecek. Diğer Alfa Romeo SUV ise Stelvio'dan daha büyük olacak ve BMW X5, Audi Q7, Mercedes GLE ve Volvo XC90'a alternatfif olacak. 

Giulia'dan daha büyük olan yeni üst sınıf sedan, ile BMW 5 Serisi, Mercedes E Serisi, Audi A6 ve Volvo S90 ile mücadele verecek Alfa Romeo'nun yeni çıkaracağı hatchback modelin ise Giulietta'nın ikinci jenerasyonu olacağı düşünülüyor. Diğer iki özel araç ise 4C çeşitlemeleri olarak tahmin ediliyor. EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) ve NAFTA (Kuzey Amerika) ülkelerine odaklanılan planda BRIC ülkeleri (Brezilya, Rusya, Hindistan ve Çin) sonraki hedef olarak gösteriliyor. 

Son Güncelleme : 17 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo