YENİ SATIŞA SUNULAN MAKYAJLI S60'IN FARKLILIKLARI

Ototeknikveri     02 Ağustos 2013 11:08

2014 model Volvo S60\'lar makyaj ile daha farklı bir görüntüye kavuştu

YENİ SATIŞA SUNULAN MAKYAJLI S60'IN FARKLILIKLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Ülkemizde 2010 yılında yollara çıkan Volvo'nun, d segmentindeki başarılı modeli S60, markaya göre kısa denilebilecek süre içerisinde yeni yüzüne kavuştu. BMW'nin 3 serisini piyasaya sunması ve önüzümdeki sene Mercedes'in yeni C serisinin gün yüzüne çıkacak olması ile hareketlenen Volvo, S60'ın özellikle ön bölümünde ciddi değişikliklere gitti.  

   

Yeni ön farlar, ızgara ve tamponlar ile farklı bir görünüme kavuşan araçta eskiden iki parçalı olan ön farlar tek bir çatı altında toplanmış. 

   

Aracın arka bölümündeki değişiklikler ise sınırlı tutulmuş. Tamponun alt kısmında siyah renkli plastik bölümün gövde renginde olması bu bölümdeki en dikkat çekici yenilik olarak karşımıza çıkıyor.

   

Yeni ön ızgara daha şık bir görünüm sunarken, ilk modellerdeki adaptif hız sabitleyicinin bu bölgede yer alan sensörleri artık daha şık bir şekilde gizlenmiş.

   

Aracın ön farlarında ise ciddi bir değişim olduğu görülüyor. Izgara ile ön far arasında dik duran ledlerin yeni modelde yer almaması dikkat çekerken, yeni tampon daha akıcı çizgilere sahip olmasıyla öne çıkıyor. Yeni eklenen jant seçenekleri de aracın daha farklı görünmesini sağlıyor.

   

İç mekandaki en büyük değişiklik ise tüm ürün gamında kullanılmaya başlanan yeni TFT gösterge panelinin, S60'a da uygulanmış olması.

   

Aracın iç mekanındaki bir diğer yenilik ise manuel kullanıma imkan veren otomatik vitesin artık direksiyon üzerindeki kulakçıklar ile de kontrol edilebilecek olması.

   

Farklı döşeme seçenekleri ve donanım paketleri eklenen yeni S60, iç mekandaki çizgilerini korumaya devam ediyor.

   

 

Son Güncelleme : 02 Ağustos 2013

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo