Hyundai RN30 Konsepti Yeni Sportif i30’un Habercisi

Ototeknikveri     22 Eylül 2016 05:33

Hyundai'nin RN30 konseptinin ipucu fotoğrafında agresif aerodinamik tasarım görülüyor. Konsept Paris Otomobil Fuarı'nda sergilenecek.

Hyundai RN30 Konsepti Yeni Sportif i30’un Habercisi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai RN30 konseptinden bir ipucu fotoğrafı otomobilin Paris’teki resmi tanıtımından bir hafta önce yayınlandı. Hyundai’nin i30 performans modelinin konsept versiyonu şişkin tekerlek bombelerine sahip ve büyük tekerlekler üzerine oturuyor. Otomobilin ön kısmı geniş ağızlı bir ön panjur ve çatık kaşlı farlarla agresif bir görünüm veriyor. Konsept Hyundai’nin 2017 Ford Focus ST rakibi modelinin nasıl görüneceğine dair fikir veriyor ancak geliştirme otomobillerinin daha agresif görünmesi, üretimde bunun yumuşatılması sık rastlanan bir durum. Dolayısıyla üretim versiyonu çok daha yumuşatılmış bir görünüme sahip olacaktır. Üretim modeli üzerindeki etkisinin yanı sıra, RN30 konsepti Hyundai’nin performans odaklı N modellerinin standart otomobillerinden oldukça farklı görüneceğini de kanıtlıyor.

 

RM16 konsepti ve N 2025 Vision Gran Turismo, Hyundai’nin performans modellerini yansıtan ilk konseptleri arasındaydı. Üretim modeli Hyundai RN30 ya da piyasaya çıktığında alması muhtemel ismi ile i30N, 260 hp çıkış gücüne sahip turboşarjlı 2.0 litre motor kullanacak. Modelin rakipleri arasında Volkswagen Golf GTI ve Focus ST bulunacak.

Son Güncelleme : 22 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo