Renault'dan Yeni Koleos'a Initiale Paris Dokunuşu

Ototeknikveri     29 Eylül 2016 11:10

Espace, Talisman ve Clio'nun ayak izlerini takip eden yeni Renault Koleos, tam da 2016 Paris Otomobil Fuarı sırasında Initiale Paris imzasına kavuştu.

Renault'dan Yeni Koleos'a Initiale Paris Dokunuşu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

SUV modelin yeni lüks versiyonu gelecek bahar aylarında bazı Avrupa piyasalarında satışa çıkacak. Yeni versiyon özel Ametist Siyahı renk şeması, koyu metalik mor tonları, dış cephede özel logo, ön kanatlarda dekoratif şeritler ve 19 inç elmas kesim tekerlekler ile geliyor. Dış cephe standart Koleos ile oldukça benzer görünürken, kapıyı açıp içeriye baktığımızda siyah ya da gri sırçalı Napa deri döşemeler, deri kaplama direksiyon simidi ve vites kolu, özel konsol ve kapı yüzeyleri ve deri kaplama kontrol paneli ile karşılaşıyoruz. Lüks özellikler elektrikli ayarlanabilir ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar, R-Link 2 multimedya sistemi ve 8.7 inç dikey ekran, Bose lüks ses sistemi, ayrıca kapı içlerinde, direksiyonda, ön koltuk sırt ve baş kısımlarında Initiale Paris logoları ile devam ediyor.

Sürüş yardımı sistemleri de zengin. Otomatik acil durum freni (Active Emergency Braking System), şeritten ayrılma uyarısı, güvenli mesafe uyarısı, trafik işaretleri tanıma fonksiyonu, aşırı hız önleyici, kör nokta uyarısı, yorgunluk tespiti ve uyarısı, arka kamera, ön/arka/yan park sensörleri, kolay park asistanı ve otomatik uzun ve kısa farlar en son teknolojiyi lüks SUV’ye taşıyor.

Renault yeni Koleos Initiale Paris alıcılarına özel çağrı merkezi hizmeti de sunuyor. Çağrı merkezi kullanıcılara otomobilleri ile ilgili her konuda kişiselleştirilmiş yardım ve hizmetler sunuyor. Çağrı merkezinde 24 saat randevu alınabiliyor. Piyasaya göre değişen şekilde, Koleos sahipleri için otomobilleri servisteyken başka taşıt sağlanması, vale hizmetleri gibi ayrıcalıklar da sunuluyor.

Son Güncelleme : 29 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo