Renault Megane Sedan Paris’te Tanıtıldı

Ototeknikveri     29 Eylül 2016 05:59

Renault Megane Sedan dünya prömiyeri 2016 Paris Otomobil Fuarı’nda yapıldı. Araç Megane Grand Coupe ismiyle farklı pazarlarda yer alacak.

Renault Megane Sedan Paris’te Tanıtıldı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Megane modelinin sedan versiyonu dördüncü nesil Renault Megane serisinin üçüncü üyesi. Model gelecek yirmiden fazla ülkede piyasaya çıkacak. Megane Grand Coupe’nin piyasaya çıkması kesinleşen ülkeler arasında Cezayir, Suudi Arabistan, Avustralya, Bulgaristan, Hırvatistan, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Estonya, Macaristan, İrlanda, İtalya, İsrail, Letonya, Lübnan, Litvanya, Fas, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Sırbistan, Slovenya, Tunus, Türkiye ve Ukrayna bulunuyor. Fluence modelinin yerini alacak yeni model Renault-Nissan ortaklığının CMF C/D (ortak modül ailesi) platformunu kullanacak. Diğer Megane versiyonlarında da bu platform bulunuyor. Modelde Megane hatchback versiyonunun donanımları devam ettirilecek, bunlar arasında ön camda sanal ekran, 7 inç renkli TFT ekran, kolay park asistanı ve şeritten ayrılma uyarısı sistemi de bulunuyor.

 

Renault Megane Sedan beş versiyona sahip olacak: benzinli SCe 115 (5MT/CVT), benzinli TCe 130 (7DCT/6MT), dCi 90 dizel (5MT), dCi 110 dizel (6MT/6DCT) ve dCi 130 dizel (6MT). Tüm modeller önden çekişli olacak.

 

Üretimin gerçekleştirileceği ülkemiz ise en öncelikli pazar olacak ve bu nedenle aracın satışları Ekim ayı içerisinde başlayacak. 

 

Yeni Renault Megane Sedan'ın Paris Otomobil Fuarı görüntülerine aşağıdaki galeriden ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 29 Eylül 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo