Subaru Levorg beş yıldızlı güvenlik sunuyor

Ototeknikveri     02 Ekim 2016 09:20

Subaru Levorg beş kapılı station model, 2016 Euro NCAP güvenlik testlerinden beş yıldız aldı.

Subaru Levorg beş yıldızlı güvenlik sunuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Subaru Levorg yetişkin yolcu kategorisinde %92, çocuk yolcu kategorisinde %83, yaya kategorisinde %75, güvenlik yardımcısı kategorisinde %68 başarı gösterdi. Testlerde standart güvenlik donanımlı Subaru Levorg 1.6 GT-S versiyonu kullanıldı. Otomobilin otoban hızlarına uyumlu şehirlerarası otomatik fren sistemi çok başarılı bulundu. Yetişkin korumasında ön darbe testinde diz ve femurlarda iyi, göğüste zayıf koruma tespit edildi. Yanal çarpma ve yanal çarpma dikme testlerinde yine göğüs hariç tüm kritik vücut bölgeleri için koruma yeterli bulundu. Arkadan çarpma travmasında ön ve arka koltukların koruması yeterli bulundu.

Çocuk testlerinde 6 yaş boyutunda cansız mankenlerde boyun ve göğüs koruması zayıf bulundu. 10 yaş boyutundaki mankende boyun dışında koruma yeterli bulundu. Levorg hava yastığı sistemi çocuk koltuklarına uyumlu ve arkaya bakan koltuk monte edildiğinde hava yastıkları deaktive olabiliyor. Sistem Euro NCAP gerekliliklerini iyi şekilde karşılıyor.

Subaru Levorg ile birlikte standart olarak ön ve yan (baş, göğüs, pelvis) hava yastıkları, arka koltuk için Isofix, AEB şehirlerarası, şerit desteği ve emniyet kemeri hatırlatıcı sistemi sunuluyor.

 

 

Son Güncelleme : 03 Ekim 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo