Alfa Romeo Stelvio’nun far yüzeylerinden fotoğraf

Ototeknikveri     13 Ekim 2016 01:30

Alfa Romeo Project 950 isimli bir Facebook sayfası Alfa Romeo Stelvio’nun far detayından bir fotoğraf yayınladı. Stelvio’Nun dünya prömiyeri gelecek ay 2016 Los Angeles otomobil fuarında yapılacak.

Alfa Romeo Stelvio’nun far yüzeylerinden fotoğraf
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Stelvio, şu an satışta olan yeni sedan Alfa Romeo Giulia ile karşılaştırılıyor. Tasarımlar benzer, iç kabin ise Stelvio’da daha farklı. Farlar projektör lensleri ve ufak şerit LED gündüz sürüş ışıkları ile entegre. Daha önceki casus fotoğraflarda Stelvio’nun ön fasyasının da Giulia ile benzer olduğu görülüyordu. Otomobilin genel tasarımı SUV haline getirilmiş bir Giulia gibi denilebilir. Alfa Romeo, Stelvio’yu bir sürücü SUV’si olarak tasarlıyor, yani otomobil sürüş keyfi odaklı olacak ve otomobil meraklılarına hitap edecek. Model Porsche Macan, Mercedes GLC Coupe ve BMW X4 gibi performans odaklı crossover otomobiller ile rekabet edecek.

Motor serisi Alfa Romeo Giulia’dan alınacak, 2.0 litre benzinli ve 2.2 litre dizel motorlar sunulacak. Stelvio’nun bir Quadrifoglio versiyonu da çıakrtılacak, bunda Giulia’nın 2.0 litre çift turbo V6 motoru bulunacak.

Son Güncelleme : 13 Ekim 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo