Ford Tourneo Courier yeni yüzüyle görüntülendi

Ototeknikveri     13 Ekim 2016 03:13

Tourneo Courier, Ford’un yeterli taşıma kapasitesine sahip küçük bir minibüs isteyen Avrupalı ailelere özel ürünü. Son gelen casus fotoğraflarda modele hafif bir güncelleme yapıldığı görülüyor.

Ford Tourneo Courier yeni yüzüyle görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yakında Tourneo Courier’in eşya taşımaya yönelik versiyonu Transit Courier için de benzer bir güncelleme yapılması bekleniyor. Ford tasarımcılarının Tourneo Courier’in burun kısmını yenilediği anlaşılıyor. Yeni yüz piyasadaki modelden daha geniş bir hava girişine sahip. Ön panjurda yatay barların yanı sıra dikey çıtalar da eklenmiş. Farlar da biraz daha şık görünüyor. Kamuflaj kaputtaki değişiklikleri gizliyor, bu da orada önemli bir yenilik olduğunun işareti. Fotoğraflarda yanlarda ya da arkada herhangi bir değişiklik görülmüyor ancak bu test taşıtında piyasaya sürülecek yeniliklerin tamamı bulunmuyor olabilir.

 

Tourneo Courier, Fiesta gibi modellerde de bulunan Global B platformunu kullanmaya devam edecek. Motor serisi muhtemelen aynı kalacak ve bir dizi ufak silindir hacimli benzinli ve dizel motorlar sunulacak.

 

Ford ayrıca yeni nesil Fiesta’nın üç ve beş kapılı versiyonlarını geliştiriyor. Firma yeni modelle farklı şeyler deniyor çünkü Global B platformu kullanılmaya devam ediliyor. Yeni bir platforma para yatırmak yerine iç kabinin daha kaliteli hale getirilmesi tercih edilmiş. Daha iyi materyallerin taşıta daha lüks bir hava katması bekleniyor. Fiyatlar yükselebilir ancak temel ulaşım isteyen müşteriler için Ka+ da seride bulunabilir.

Son Güncelleme : 13 Ekim 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo