YENİ TOYOTA HILUX INVINCIBLE

Ototeknikveri     08 Ağustos 2013 01:08

Toyota, pick-up modeli Hilux\'un yeni bir versiyonunu piyasaya sunuyor.

YENİ TOYOTA HILUX INVINCIBLE
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Toyota, Hilux Invincible seçeneği ile hem ticari hem de macera amaçlı kullanımı amaçlayan müşterilerine yeni bir alternatif sunuyor. Aktif ve Spor olmak üzere iki farklı seçeneği bulunacak Hilux Invincible, krom detayları ve yeni iki renkli alaşım jantları ile standart modellerden ayrılıyor. İç mekanında standart olarak siyah kumaş döşeme kullanılan araçta, isteğe bağlı olarak özel Invincible deri seçeneği de sunuluyor. Ekstra kabin ve çift kabin gövde seçeneklerine sahip Invincible serisi ile Toyota, dünya çapında 15 milyon adeti aşan Hilux satışlarını arttırmayı amaçlıyor.

Hilux Invincible Aktif seçeneği, gümüş ön korumları, krom kaplamalı hava girişi, sis lambaları ve arka far çerçeveleri ve 'Invincible' kapı eşikleri ile farklılaşıyor. Yeni siyah kumaş koltuklar, yumuşak yastıklı kol dayama, deri el freni, açık gri tavan kaplaması ve Invincible logolu pedallar aracın iç mekanındaki yenilikler. 

Hilux Invincible Spor seçeneğinde ise yeni bir hard-top, krom yan barlar, yeni 17 "çift tonlu alaşım jantlar ve siyah, tam deri koltuklar sunuluyor. 2.5 litre D-4D motoru ile sadece manuel şanzımanlı olarak 2WD ve 4WD çekiş seçeneklerine sahip olacak Hilux Invincible, 3.0 litre D-4D motoru ile sadece 4WD sistemiyle hem manuel hem de otomatik şanzımanlı olarak tercih edilebilecek. 8 farklı gövde rengine sahip olacak Hilux Invincible bu yılın ikinci yarısında Avrupa'da satışa sunulacak.
 

Son Güncelleme : 08 Ağustos 2013

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo