2017 Volkswagen Golf Makyaj Detayları

Ototeknikveri     21 Ekim 2016 02:29

Makyajlı 2017 Golf'ün iç kabini güncellenecek, yeni teknolojiler ve yeni motorlar eklenecek. Yeni Golf sadece üç hafta sonra paketinden çıkacak.

2017 Volkswagen Golf Makyaj Detayları
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Avrupa’nın en çok satan otomobilinin güncellenen versiyonu Kasım ayı başında Volkswagen’in Almanya Wolfsburg’daki merkezinde tanıtılacak. Golf’ün bu güncellemesi 2019 yılında yeni Mk8 Golf gelene kadar modeli taze tutacak. Görsel olarak, güncellenen Golf ile şu an piyasada olan dört yıllık model arasında fazla bir fark yok. Yumuşak stil değişiklikleri arasında yenilenen ön tampon, yeni far grafikleri ve entegre gündüz sürüş ışıkları, yenilenen LED arka lamba grafikleri ve yeni alaşım tekerlek tasarımı bulunacak. Güncellemenin odak noktası iç kabin, Volkswagen kabine 12.5 inç yüksek çözünürlüklü opsiyonel sanal kokpit ekranı eklemiş, bu özellik Passat’da da sunuluyor. Sanal kokpit standart düğmeli kontrol panelinin yerine sipariş edilebiliyor. En belirgin değişikliklerden birisi de Golf’ün multimedya sistemi. Yeni otomobili daha çekici hale getirmek için Volkswagen üst düzey bir sistem sunuyor. Sistemin 9.5 inç boyutunda, 16.9 formatlı ekranı Golf R Touch konseptiyle de tanıtılmıştı. Sistem jestler ile kontrol edilebilecek.

 

Güncellemede Passat ile aynı sürüş yardımı sistemleri sunulacak, bunlar arasında yeni trafik sıkışıklığı asistanı da bulunuyor. Asistan saatte 37 km hızlara kadar yarı otonom sürüşe imkan veriyor.

 

Daha önceki plan güncellenen Golf’te yeni bir dizi turboşarjlı 1.5 litre benzinli ve dizel motor eklemekti ancak firma içinden kaynaklara göre bu ertelendi. Dieselgate emisyon skandalının olumsuz etkileri bazı geliştirme projelerine kısıtlama getirdi. Motor serisinde Volkswagen’in yeni turboşarjlı 1.0 litre üç silindirli benzinli motoru da bulunacak. Bu motor 1.2 litre dört silindirli benzinli motorun yerini alacak. Üst donanım seviyelerinde 1.4 litre dört silindirli motorun yenilenmiş bir versiyonu bulunacak.

 

Güncellenen Golf GTI 2.0 litre dört silindirli benzinli motoru kullanmaya devam edecek ancak güç çıkışı artarak 220 hp’den 230 hp’ye çıkacak.

 

Benzinli serinin en üstünde dört çekişli Golf R’nin daha güçlü bir versiyonu turbo 2.0 litre dört silindirli motorla yer alacak. Bu motor R400 konsepti ile aynı 420 hp güç çıkışı üretecek. Dizellerde ise yenilenen 1.6 ve 2.0 litre dört silindirli motorlar devam edecek.

 

Volkswagen güncellemeyi Golf GTE’yi de yükseltmek için kullanacak. Passat’daki benzinli – elektrikli sistemin aynısı toplam güç çıkışı 201 hp’den 215 hp’ye çıkartılarak kullanılacak.

 

Geçtiğimiz günlerdeki Paris otomobil fuarında Volkswagen güncellenen e-Golf’teki değişiklikleri de tanıttı. Bu modelin tanıtımı AutoMobility LA (Los Angeles otomobil fuarı) etkinliğinde gelecek ay yapılacak. Mevcut 24.2 kWh bataryanın yerine 38.5 kWh lityum iyon batarya kullanılacak. Bu sayede elektrikli sürüş mesafesi 300 kilometreye çıkacak.

Son Güncelleme : 21 Ekim 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir67282 Abi insan bi volswagen Arteon falan koyayr yaaaaaaaaa ayıp ??????????????????????????????????????????????????????

    13 12 2018 03:53 Yanıtla Beğen (0) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo