Opel Insignia Grand Sport 2017 Mart'ı Bekliyor

Ototeknikveri     26 Ekim 2016 09:19

Yeni Opel Insignia Grand Sport geliştirme aşamasının sonuna ulaşmak üzere. Yeni nesil model şıklığını hala kamuflajla örtse de, bu beş kapılı sedan otomobilin ihtişamı örtülerin altından bile görülebiliyor.

Opel Insignia Grand Sport 2017 Mart'ı Bekliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Opel Insignia Grand Sport tamamen yeni bir mimari ile inşa edildi ve daha uzun bir aks aralığı var (9 santimetre daha uzun). Daha kısa ön ve arka sarkıntılar sayesinde, genel uzunluk önceki nesilden 5.5 santimetre daha fazla. 1 santimetre daha geniş tekerlek izi ve 3 santimetre daha alçak tavan çizgisi Insignia Grand Sport’un ihtişamlı ve atletik duruşunu pekiştiriyor. Otomobil sadece görünüşte değil performansta da atletik. Hafif yapılı materyaller kullanılarak otomobilin ağırlığı 175 kilogram azaltıldı. Optimize edilen boyutlar sayesinde daha geniş bir iç kabin yaratıldı. Bu kabin aynı zamanda en yeni teknolojileri içeriyor.

 

Opel Grup CEO’su Dr. Karl Thomas Neumann yeni model için “Modelin adı Opel Insignia Grand Sport zaten herşeyi anlatıyor. Otomobil bir Monza konseptinin verimli dinamiklerini yansıtırken, aynı zamanda muhteşem Opel klasikleri Kapitän, Admiral and Diplomat’ın verdiği gururu ileriye taşıyor. Yeni model şıklık, hafiflik ve sportifliği çok çekici bir kombinasyona sunuyor” diye konuştu.

Yeni Insignia Grand Sport ile firma tarihinde yeni bir sayfa açıyor. 2008 yılında modelin önceki nesli geliştirme ve tasarım açısından yeni bir Opel çağı başlatmıştı ve büyük ilgi görmüştü. Bugüne kadar 900 binin üzerinde Insignia otomobil satıldı ve 2009’da yılın otomobili seçildi. 2013’te Monza konsepti modelin geleceğine bir bakış sunuyor ve hafif, atletik, verimli ve en üst düzey bağlantı özelliklerine sahip bir otomobil vaad ediyordu. Konsept gelecekteki Opel otomobillerini tanımlıyordu ve 2016 yılının otomobili seçilen yeni Astra’nın da bu felsefeyi izlediğini görüyoruz. Insignia Grand Sport ile Opel yüksek standartları gerçeğe çeviren büyük başarı potansiyeline sahip bir model çıkartıyor.

Insignia Grand Sport, Opel’in kompakt sınıfında en yeni Astra nesli ile başlattığı yaklaşımı ileriye taşıyor. Yeni model önceki Insignia’dan biraz daha büyük ve iç kabinde geniş kullanım alanı sunuyor. İnovatif teknolojiler otomobilde bolca kullanılmış olsa da firma bu teknolojileri geniş müşteri kitlelerinin erişebileceği makul fiyatlarda tutma yaklaşımını da elden bırakmamış. Insignia Grand Sport bu nedenle kendisinden çok daha pahalı bir çok modele şık bir alternatif oluşturuyor.

 

Opel Insignia Grand Sport resmi prömiyeri 2017 yılı Mart ayında Cenevre otomobil fuarında yapılacak.

Son Güncelleme : 26 Ekim 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo