Yeni 2017 Kia Picanto özellikleri ve çıkış tarihi

Ototeknikveri     27 Ekim 2016 03:28

Ford Ka+, Skoda Citigo ve Hyundai i10 ile rekabet edecek Kia Picanto şehir otomobili 2017 yılında piyasada olacak.

Yeni 2017 Kia Picanto özellikleri ve çıkış tarihi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Kia Picanto’nun bir fotoğrafı internete sızdı, fotoğrafta otomobilin ön kısmı görülüyor. Otomobilin ilk tanıtımı 2017 yılında Cenevre Otomobil Fuarı’nda yapılacak, ardından aynı yıl içinde satışa çıkacak. Üçüncü nesil Picanto şu an piyasada olan nesilden daha geniş alan sunacak ancak kardeş modeli Hyundai i10’un aksine sportif bir görünüme sahip olacak. Sızan fotoğraf Kia’nın iki model arasındaki mesafeyi nasıl koruyacağını gösteriyor. Yeni Picanto açık ön panjur, kaslı ön tampon ve krom detaylara sahip. Kia’nın özgün kaplan burnu ön panjuru da modelde yer alıyor. Beş kapılı Picanto test esnasında da görüntülendi. Pek çok detay kamuflajla saklansa da, genel boyutların piyasadaki model ile hemen hemen aynı olduğu anlaşılıyor. Uzunluk ve genişlikte az bir artış olabilir.

 

Bu da daha geniş iç kabin ve bagaj anlamına gelecek. Yeniden tasarlanan konsol ve orta konsolda daha az düğme bulunacak. Casus fotoğraflardan iç kabinde yüksek kalite materyaller kullanıldığı anlaşılıyor. Lüks görünümlü koltuklar yarı deri döşemeleri ile dikkat çekiyor. Bu döşemeler üst donanım seviyeleri için sunuluyor olabilir. Beş kademe manuel vites de fotoğraflarda görülüyor ancak model piyasaya çıktığında bununla birlikte otomatik vites de sunulabilir.

 

Motor seçenekleri ise yine aynı 65 hp 1.0 litre üç silindirli motor ve 85 hp 1.25 litre dört silindirli motorla devam edebilir. Düşük emisyon ve güçlü yakıt ekonomisi rekabetin yoğun olduğu şehir otomobilleri sınıfında modelin şansını arttırıyor.

 

Yeni Kia Picanto’nun, 2017’de piyasaya çıktığında 8 bin 500 sterlinden başlayan fiyatlarla satılması bekleniyor. Bu da modelin VW up!, Skoda Citigo, Hyundai i10 ve Ford Ka+ ile rekabette elini yükseltiyor.

Son Güncelleme : 28 Ekim 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo