2017 Skoda Rapid Hindistan'da görüntülendi

Ototeknikveri     28 Ekim 2016 04:01

2017 Skoda Rapid kırmızı versiyonu bir bayinin bahçesinde görüntülendi.

2017 Skoda Rapid Hindistan'da görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni Skoda Rapid, 3 Kasım’da tanıtılacak. Modelin tanıtımına az bir süre kala, projektör farlar, sis lambaları ve alaşım tekerleklerden en üst donanım seviyesi olduğu anlaşılan kırmızı renkte bir örneği bir bayinin bahçesinde görüntülendi. Yeni casus fotoğraflarda güncellenen Rapid modelinin daha geniş bir “kelebek” ön panjura ve LED gündüz sürüş ışıkları ile köşeli farlara sahip olduğu görülüyor. Yeni tampon tasarımı ve büyük sis lambaları da fark ediliyor. Bu özelliklerle 2017 Rapid, Avrupa’ya özel Rapid versiyonuna benziyor. Öte yandan, otomobilin arka kısmı değişmeden kalmış.

İç kabin siyah ve bej iki renk tonu kombinasyonu ile sunuluyor. En üst donanım seviyesi “Elegance” MirrorLink ve Bluetooth destekli, dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, GPS navigasyon ve arka kamera ile geliyor. Çift hava yastığı, ABS ve EBD seri genelinde standart olarak sunulacak.

Kaputun altında 2017 Skoda Rapid güncellenmiş 1.5 litre TDI dört silindirli dizel motora sahip. Bu motor ilk kez VW Ameo ile çıkmıştı. Güç çıkışı 105 PS’den 110 PS’ye çıktı, tork ise değişmeden 250 Nm’de kaldı. Vites seçenekleri 5 kademe manuel ve 7 kademe DSG olarak devam ediyor. 5 kademe manuel vitesle çalışan 1.6 litre dört silindirli MPI motor seçeneği de sunulacak.

Son Güncelleme : 29 Ekim 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo