Küçük ama maceraperest: Yeni Volkswagen cross up!

Ototeknikveri     04 Kasım 2016 04:45

Yeni Volkswagen cross up! siparişe açıldı. Sportif ve sağlam karakteri ile heyecan veren model yeni renk ve donanım seçenekleri ile geliyor.

Küçük ama maceraperest: Yeni Volkswagen cross up!
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Volkswagen Avrupa’da yeni cross up! modelinin siparişlerini almaya başladı. Model özgün tamponlar ve anodize edilmiş gümüş tavan rayları ile geliyor, ayrıca yerden yüksekliği arttırılmış. Yeni dört kapılı cross up! tüm hava koşulları için mükemmel donatılmış. Modelin yerden yüksekliği öncekinden 15 mm daha yüksek ve off-road süspansiyon ile geliyor. Krom çerçeveli sis lambaları ve viraj lambaları da standart olarak sunuluyor. Dört kapılı modelde ayrıca 16 inç “kalamata” alaşım tekerlekler, “cross” tasarımı ön ve arka tamponlar, kontrast renklerde yan aynalar ve “cross up!” logolu, siyah renkte koruyucu yan şeritler bulunuyor. Gümüş tavan rayları ve ön ve arkadaki krom şeritler otomobilin sportif duruşunu pekiştiriyor.

 

Off-road görünümü içeride de deri paketi, renkli kontrol paneli, “cross” tasarımlı koltuk döşemeleri ve turuncu ambiyans aydınlatması ile devam ediyor. Yeni cross up! 14 bin 250 euro’dan başlayan fiyatlarla satılacak. Modelde 1.0 litre MPI 55 kW (75 PS) ya da 1.0 litre TSI 66 kW (90 PS) motor seçenekleri bulunuyor.

 

Volkswagen yeni modelin renk ve kişiselleştirme seçeneklerini de oldukça genişletti. Savanna Altın Metalik, Yabanmersini Mavi Metalik ve Mercan Kırmızısı üç yeni dış cephe renk seçeneği. Ek olarak yeni paketler de sunuluyor, bunlardan birisi de tavan paketi. Pakette tavan için gri renk seçeneği ve siyah arka ve yan pencereler sunuluyor.

Son Güncelleme : 04 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo