Opel’den “17’de 7” ürün atağı

Ototeknikveri     08 Kasım 2016 03:28

Opel 2017 yılında Ampera-e elektrikli otomobilden Insignia’ya uzanan kapsamlı bir ürün atağı yapacak ve yedi yeni ürün tanıtacak.

Opel’den “17’de 7” ürün atağı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

“17’de 7” adı verilen 2017 yılı ürün atağı Opel’in 1899’da başlayan uzun tarihinin en büyüği olacak. Firma daha önce hiç bir yıl içinde bu kadar çok yeni ürün çıkartmamıştı. Opel 2016 ve 2020 yılları arasında toplam 29 yeni ürün çıkartacak, “17’de 7” kampanyası da bunun bir parçası.

 

Opel CEO’su Dr. Karl-Thomas Neumann firma tarihinin en büyük kampanyası için şunları söyledi: “Bu yedi yeni modelle Opel 2017 yılında sadece 12 ay içinde tamamen farklı bir marka haline gelecek. Ampera-e ile elektrikli ulaşımı günlük sürüş için elverişli hale getiriyoruz. İkinci nesil Insignia yeni bir şıklık, hafiflik ve atletiklik getiriyor. B ve C segmentlerinde yeni crossover taşıtlarımızla da portfolyomuzu genişletiyoruz, bu da büyümemize önemli bir ivme kazandıracak”.

 

7 adımda “17’de 7” model atağı

1. Sürüş mesafesi şampiyonu: Paris otomobil fuarında tanıtılan Ampera-e elektrikli ulaşımda devrim yapacak. 2017 yılının baharında çıkacak model 500 km elektrikli sürüş mesafesi ile sınıfının lideri olacak. Ayrıca Ampera-e spor otomobil performansı ve kompakt sınıfında beş kapılı otomobillerin genişliğini sunuyor.

 

2. Yeni amiral gemisi: Yeni Opel Insignia Grand Sport beş kapılı sedan, coupe benzeri bir siluete, sportif sürüşe ve sınıfında lider dört çekişli sürüş sistemine sahip. 900 bin adet satan önceki nesil gibi yeni Insignia’da firmanın Rüsselsheim fabrikasında üretilecek.

 

3. Geniş ve sportif station wagon: Insignia Grand Sport gibi, yeni Opel Insignia Sports Tourer de tasarım dilini 2013 yılında tanıtılan Opel Monza konseptiyle paylaşıyor. Sportif ön kısım ince farlarla saf dinamizm sergiliyor. Önceki modele kıyasla iç kabin genişliği önemli derecede artmış, bu özellikle arka koltuklar ve bagajda belli oluyor.

 

4. Maceraperest şehirliler için yeni seçenek: Yeni Insignia Country Tourer kış sporları ve doğa sporları meraklıları için doğru otomobil. Off-road stilini görünümünde yansıtan model tam bir maceraperest.

 

5. Pratik bir yol arkadaşı: Gelecek yıl Opel Vivaro yolcu konforu ve esnek kullanım kolaylığında çıtayı daha da yükseltecek.

 

6. “X-tra” otomobil: 2017 yılının başında, B segmentinin en çok satan SUV’si Mokka X’in yanına yeni crossover model (CUV) Opel Crossland X de katılacak. Yeni model sportif ve geniş CUV trendini daha da hareketlendirecek.

 

7. C segmentinde yeni CUV: Opel kompakt sınıfında Astra ve Zafira’nın yanı sıra yeni bir sportif model daha sunacak.

Son Güncelleme : 08 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo