Qoros yeni 3 GT crossover ve elektrikli konseptini tanıttı

Ototeknikveri     14 Kasım 2016 08:44

Euroncap'ten beş yıldız alan tek Çin'li otomobil üreticisi olmasıyla dikkatleri üzerine çeken Qoros, yeni 3 GT modelini gün yüzüne çıkardı.

Qoros yeni 3 GT crossover ve elektrikli konseptini tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Çinli otomobil üretici Qoros, Çin piyasası için 3 GT isimli ilk spor crossover sedan modelini çıkartmaya hazır. Otomobilin Guangzhou Otomobil Fuarı’ndaki resmi tanıtımından önce tanıtıcı görseller yayınlandı. Qoros 3 GT’nin piyasada tamamen yeni bir segment yarattığını, sedan otomobillerin sürüş konforu ile SUV’lerin trafik yeteneklerini birarada isteyen müşterilere hitap ettiğini belirtiyor.

3 GT gücünü markanın 156 hp güç çıkışına sahip 1.6 litre turboşarjlı motorundan alıyor. Siyah kaporta kaplaması ve 3 Q-Lectric konseptinden esinlenen tasarımıyla model diğer Qoros ürünlerinden ayrılıyor.

Modele ilham veren 3 Q-Lectric konsepti de aynı zamanda Guangzhou Otomobil Fuarı’nda olacak. Konsept Çin’de giderek büyüyen elektrikli otomobil piyasasına hitap ediyor. Qoros konseptin üretim versiyonu ile Chevrolet Bolt modeliyle ucuz bir alternatif olarak rekabet etmeyi planlıyor. Qoros konseptin 350 km elektrikli sürüş mesafesine sahip olduğunu, 7 saniyede sıfırdan saatte 100 km hıza çıkabildiğini ve maksimum hızının saatte 162 km olduğunu belirtiyor.

Son Güncelleme : 15 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo