Volkswagen Caddy Black Edition ile artık daha sportif

Ototeknikveri     16 Kasım 2016 04:04

Volkswagen Caddy modelinin Black Edition versiyonunu tanıttı. Yeni versiyon farklı özellikler ve ekstra kit ile geliyor.

Volkswagen Caddy Black Edition ile artık daha sportif
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Siyah renkli sınırlı versiyon otomobiller bugünlerde yükselişte. Volkswagen de bu akıma katıldı ve Caddy için bir Black Edition hazırladı. Yeni versiyon bu Kasım ayının sonunda İngiltere'de 19 bin 370 sterlin fiyatla satışla sunulacak. Caddy elbette bir ticari taşıt, dolayısıyla bu gördüğümüz de Volkswagen’in en küçük ticari taşıtının sınırlı üretim, lüks bir versiyonu. Volkswagen daha önce de Caddy’nin Black Edition versiyonlarını çıkartmıştı. Tıpkı önceki nesil gibi, bu seferki versiyon da pek çok ekstra donanımı ve özelliği standart bir modeldekinden daha uygun fiyatla sunuyor. Caddy Black Edition standart modelden sadece 800 sterlin daha fazla fiyatla satın alınabiliyor. Volkswagen Black Edition’daki özelliklerin standart bir modelde normalde 2 bin sterlin ekstra fiyatla satılabileceğini belirtiyor.

 

Caddy Black Edition’ın dış cephesi Derin Siyah renkte parlak boya ile geliyor. Siyah tavan rayları, renk kodlu tamponlar, aynalar, 17 inç iki tonlu siyah ve gümüş alaşım tekerlekler ve akçaltılmış süspansiyon versiyonun diğer özellikleri. Caddy Black standart versiyona göre 27 mm daha alçak, böylece daha sportif bir görünüm sağlanmış.

İç kabinde halı döşeme, çok fonksiyonlu ve deri kaplama direksiyon ve vites, klima ve ısıtmalı ön cam gibi özellikler bulunuyor. Seyir kontrolü, DAB+ radyo, VW sürücü uyarı sistemi de standart olarak geliyor. Sürücü uyarı sistemi yorgunluk nedeniyle sürüşün etkilendiği durumları tespit ederek otomobili durdurması için sürücüye ikazda bulunuyor.

Yeni versiyon 100 hp 2.0 litre dört silindirli TDI dizel motor ile geliyor. Motorun yakıt tüketimi 4.7 litre/100 km, CO2 emisyonu ise 123 g/km. Aracın arka kısmındaki kargo kapasitesi 3200 litre, maksimum taşıma ağırlığı 628 kg.

 

Volkswagen Caddy Black Edition sadece 500 adet üretilecek.

Son Güncelleme : 17 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo