SEAT Leon’un yeni donanım seviyesi XCELLENCE

Ototeknikveri     19 Kasım 2016 06:33

Yeni SEAT Leon başlangıçta dört donanım seviyesiyle sunuluyor. Giriş seviyesinde Referance, Style ve FR. En üst seviye ise XCELLENCE. Yeni donanım seviyesi XCELLENCE, konfor, şıklık ve en son teknolojiye odaklanıyor.

SEAT Leon’un yeni donanım seviyesi XCELLENCE
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni SEAT Leon başlangıçta dört donanım seviyesiyle sunuluyor. Giriş seviyesinde Referance, Style ve FR. En üst seviye ise XCELLENCE. Bu varyasyon konforlu ve lüks döşemelere (isteğe bağlı olarak Alcantara ve deri), kapsamlı trim elemanları ve çok renkli ortam aydınlatmasına sahip. Yeni donanım seviyesinin dış cephede sunduğu özellikler arasında ise, krom tasarımlı ön ızgara, yeni ön ve arka tamponlar, yeni kromaj pencere çerçevesi, LED sinyal lambaları dahil arka lambalarda full LED teknolojisi sayılabilir. İç kabinde alüminyum XCELLENCE kapı eşiği, LED iç aydınlatma paketi ve Anahtarsız Giriş Sistemi diğer özellikler arasında.

FR ve XCELLENCE donanım seviyeleri, farklı sürücü tiplerine mümkün olan en iyi seçenekleri sunmak için aynı fiyatta olacak. FR, sportif, daha fazla sürüş deneyimi isteyenler için, XCELLENCE ise konfor, şıklık ve en son teknolojiye odaklanıyor. CUPRA ise beşinci versiyon olacak ve yakın gelecekte piyasaya çıkacak.

 

Bu SEAT serisinin ağzına kadar yeni aksesuarlarla dolu olduğu söylenebilir. Her piyasanın ihtiyaçlarına göre değişkenlik göstermekle birlikte, ASR, ABS, ESP, XDS, seyir kontrolü, 16 inç jantlar, çift bölgeli klima kontrolü, Bluetooth, LED gündüz sürüş lambaları, Radio Media System Color ve 5 inç dokunmatik ekran, bir SD kart yuvası, orta konsolda USB portu, Aux girişi ve 6 hoparlör, ayrıca elektrikli park freni, 7 hava yastığı (önde 2 adet, yanlarda 2 adet, 2 perde hava yastığı ve bir diz hava yastığı), sürücü yorgunluk tespiti ve uyarı sistemi, auto-hold kalkış asistanı, deri direksiyon simidi ve vites kolu, 1/3 ve 2/3 oranında katlanır ve yatırılabilir arka koltuklar, elektrikli ısıtmalı yan aynalar ve daha pek çok özellik yeni Seat Leon’da olacak.

Serideki bu bitmeyen aksesuar listesi yine de gözünüze kısa görünüyorsa, yine FR ve XCELLENCE donanım seviyelerinde renkli camlar, 17 inç alaşım jantlar, sis farları ve viraj fonksiyonu da dahil olmak üzere tam LED farlar, alüminyum kapı eşikleri, Kessy Sistemi ile erişim ve tek butonlu başlatma, özel döşemeler, 2 USB portu (Apple çipi ile birlikte), ön konsola aux-in / iPod bağlantısı, 8 hoparlör, ses tanıma, arka kamera, elektrikli yan dikiz aynaları, yağmur sensörü, ön ve arka okuma ışıkları, ayak boşluğu lambaları ve çok renkli ortam lambaları, spor süspansiyon (FR), SEAT Drive Profile ile tek buton kullanarak direksiyon, gaz ve vites geçişi modları ile sürüş deneyimini değiştirme imkanını da sayabiliriz (yalnızca DSG ile).

Son Güncelleme : 20 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user
  • User

    Misafir19509 Bu donanımların tamamı standart değil. Burada yazılanlar kısmen doğru. Bu donanımlar opsiyonel alınabilecek olan donanımlar ama hepsi sanki standartmış gibi sunulmuş. Yanlışlık var bu konuda.

    26 08 2017 09:24 Yanıtla Beğen (2) Şikayet Et

  • User

    Misafir55783 Seat ın kendi sayfasında bu kadar kapsamlı donanım verisi yok. yararlı kaynak..

    02 05 2017 07:44 Yanıtla Beğen (1) Şikayet Et

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo