Yeni Volkswagen Golf tasarım detayları

Ototeknikveri     25 Kasım 2016 12:33

Yeni detaylar Golf’ün ikonik tasarımına kusursuz bir netlik kazandırıyor. Yeni Golf her zamankinden daha karizmatik.

Yeni Volkswagen Golf tasarım detayları
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni detaylar Golf’ün ikonik tasarımına kusursuz bir netlik kazandırıyor, ön panjur ve farlar orijinal stili tamamlıyor. Ön panjurdaki krom şerit sola ve sağa doğru uzanıyor (GTI’da kırmızı, GTE’de ise mavi renkte). LED farlar ve gündüz sürüş ışıkları donanım versiyonuna göre değişen şekilde standart ya da opsiyonel ekstra olarak geliyor ve xenon farların yerini alıyor. Tamponun alt kısmındaki soğutma girişleri Volkswagen Golf’ün genişliğini daha da vurguluyor. Yeni detayların birbiriyle etkileşimi Golf’ü daha da etkileyici hale getiriyor. Bir diğer dikkat çeken yenilik ise uyumlanabilir seyir kontrolü (ACC) ve acil durum freni gibi otomatik sistemler için gerekli radar sensörünün TDI, TSI, LNG, GTD ve GTI versiyonlarında artık tampondaki hava girişinde değil ön panjurda Volkswagen logosunun arkasında yer alacak olması.

 

Standart full LED arka lambalar

Yeni Golf’ün arka kısmı da daha karizmatik hale gelmiş. Artık tüm versiyonlar full LED arka lambalar ile geliyor. Standart LED arka lambaların aksine, Golf’ün yeni arka lambalarında hiç bir fonksiyon için geleneksel ampül kullanılmıyor. Aynı zamanda, en üst donanım seviyesinde full LED arka lambalar (2 ve 4 kapılı Golf için) animasyonlu sinyal lambaları ile geliyor. Beyaz LED şerit şeklindeki lamba sinyal verilirken turuncuya dönüyor. Fren yapıldığında ise LED arka lambalardan LED fren lambalarına geçiş yapılıyor.

 

Rafine iç kabin

Güncellenen Golf’ün iç kabininde kapı içlerinde yeni dekoratif paneller, yenilenen kontrol paneli ve orta konsol, ayrıca yeni koltuk döşemeleri dikkat çekiyor.

 

Golf GTI

Sportif GT versiyonları standart Golf’ten ön panjur ve farlarda krom şerit yerine farklı renkler kullanılması ile ayrılıyor. Golf GTI versiyonunn en belirgin özelliklerinden birisi olan ön panjurdaki kırmızı şerit daha da büyütülmüş ve vurgulanmış. Ön panjurdaki çubuk ve ikili LED farların yanlarındaki kanatçıklar da yine kırmızı. Otomobilin arka kısmı sadece yeni tamponlarla ve LED arka lambalarla değil, krom egzoz borularıyla da standart modelden ayrılıyor.

 

Golf GTE

Golf GTI versiyonu nasıl kırmızı tasarım bileşenleri ile tanınıyorsa, Golf GTE de plug-in hibrit versiyonun karakteristik mavi tasarım bileşenleri ile ayrılıyor. GTE’nin yeni farlarındaki mavi kanatçıklar bu verimli Volkswagen’in dinamizmini daha da vurguluyor.

 

Golf Variant

Golf ile birlikte bu zengin serinin geleneksel versiyonlarından Golf Variant da kapsamlı şekilde güncellendi. Yeni bir arka tampon Golf Variant’ı daha da uzun ve şık gösteriyor. Standart gelen full LED arka lambalar otomobilin görünümüne mükemmel uyuyor. Tıpkı Passat Variant gibi, Golf Variant da doğrudan difüzöre entegre edilen sofistike ikizkenar yamuk şeklinde krom trim panellerine sahip (opsiyonel).

Son Güncelleme : 26 Kasım 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo