Volkswagen Las Vegas CES 2017’ye dijital teknolojileri ile geliyor

Ototeknikveri     15 Aralık 2016 02:29

Volkswagen 5-6 Ocak 2017 tarihleri arasında düzenlenecek Las Vegas CES fuarında gelecek vizyonunu akıllı bağlantı teknolojileri, dijital sistemler ve çevre dostu otomobiller ile sergileyecek.

Volkswagen Las Vegas CES 2017’ye dijital teknolojileri ile geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

CES 2017’deki Volkswagen standı insanlar, taşıtlar ve onları çevreleyen ortamlar arasındaki ağ etkileşimine odaklanacak. Volkswagen’in elektrik ve elektronik geliştirme yöneticisi Dr. Volkmar Tanneberger konuyla ilgili açıklamasında “App Connect sayesinde müşterilerimiz zaten her türlü akıllı telefonu otomobillerine bağlayabiliyorlardı. Şimdi ise Volkswagen User-ID (kullanıcı kimliği) ile işleri bir adım daha öteye götürüyoruz. Partner Services ile çevrimiçi servislerin kusursuz entegrasyonu tamamen yeni bir kullanıcı deneyimi yaratacak.” dedi.

 

Yeni ekran ve kontrol konseptleri de Las Vegas’da ilk kez tanıtılacak. Bunlar CES 2015’te tanıtılan Golf R Touch ve 2016’da tanıtılan BUDD-e’deki sistemlerin daha gelişmiş versiyonları olacak. Ek olarak, Volkswagen ID elektrikli otomobilini de Amerika’da ilk kez sergileyecek. İnovatif CES fuarı bunun için mükemmel bir mekan. MEB (Modüler Elektrikli Sürüş Kiti) platformunu kullanan ilk kompakt Volkswagen konsepti, dijital dünya ile elektrikli ve -istenirse- inovatif kontrol sisteli tamamen otomatik bir taşıtı biraraya getiriyor.

 

CES dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarlarından birisi ve sektördeki en yeni ürün ve hizmetler burada tanıtılıyor. Etkinlik dijitalleşme trendlerinin ve elektronikteki inovatif gelişmelerin sergilenmesi ile tanınıyor.

Son Güncelleme : 15 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo