MAKYAJLI SKODA SUPERB'İN FARKLILIKLARI

Ototeknikveri     17 Ağustos 2013 12:08

Skoda Superb\'in güncel versiyonu ve makyajlı versiyonu arasındaki farklılıklar.

MAKYAJLI SKODA SUPERB'İN FARKLILIKLARI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda'nın amiral gemisi Superb, geçtiğimiz günlerde makyajlı haliyle ülkemizde satışa sunuldu. 1.6 litrelik dizel motor ile birlikte, otomatik şanzıman DSG seçeneğini de sunmasıyla öne çıkan makyajlı Superb, tasarımında yapılan değişikliklerle de dikkat çekiyor. Rapid ile başlayıp yeni Octavia ile devam eden Skoda'nın yeni tasarım dilinin yer bulduğu Superb'in ön bölümü, A sütununa kadar yeniden tasarlanmış. 

   

Radyatör ızgarası, logo, ön farlar, sis lambaları, tampon, ön çamurluk ve motor kaputu tamamen yeniden tasarlanan Superb'in marka logosu motor kaptunun merkezinde konumlandırılmış.Tamamen yeniden tasarlanan ön farlar, ilk kez LED teknolojili gündüz farlarının entegre edildiği bi-xenon farlara ve LED teknolojili sinyal lambalarına ev sahipliği yapıyor. 

   

Ön tarafı gibi arka tarafında da ciddi değişikliklerin yapıldığı yeni Superb'in, arka bölümü akıcı ve şık bir anlayışla tamamen yeniden tasarlanmış. Bagaj kapağı, arka tamponu ve stop farları yeniden tasarlanan araç arkadan bakıldığında öncüsünden rahatça ayırt edilebiliyor.

   

Arka farların girintileri yeniden biçimlendirilirken, C-şeklindeki stop lambaları, ilk kez standart olarak sunulan LED teknolojisi ile artık daha parlak ışık saçıyor. Ayrıca yeni Superb'in bagaj kapağının alt kısımlarında kullanılan üçgen formlu çizgiler de, Skoda’nın yeni tasarım felsefesinin yansıması olarak dikkat çekiyor.  

   

Yeni jant seçeneklerinin de sunulmaya başlandığı makyajlı Superb'in iç mekanına geçildiğinde en dikkat çeken unsur yeni üç ve dört kollu seçeneklere sahip direksiyon simidinin kullanılmaya başlanması oluyor. Koltuk döşemelerinde yeni kumaşlar, renk seçenekleri ve desenlerin kullanılmaya başlandığı makyajlı Superb'de, ön yolcu koltuğunun, arka koltuktaki yolcular tarafından elektrikli olarak ayarlanmasına olanak tanıyan yeni bir özellik sunulmaya başlandı.

   

Artık dik olarak ve geri manevrayla park edebilmeye olanak tanıyan yeni park yardım sistemi ve sürücünün aracın kapılarını açması, kilitlemesi ve motoru çalıştırması için anahtar kullanmasına gerek bırakmayan otomatik KESSY (anahtarsız giriş, çalıştırma ve çıkış sistemi) sistemi makyajın getirdiği yenilikler arasında yer alıyor. 
 
 
 
 

Son Güncelleme : 17 Ağustos 2013

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo