Kia GT’den yeni ipucu

Ototeknikveri     22 Aralık 2016 05:06

Kia, Detroit Motor Show öncesinde performans odaklı dört kapılı modeli için bir video daha yayınladı.

Kia GT’den yeni ipucu
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kia'nın yeni spor sedan modeli için önceki ipucu videosunda otomobil Nurburgring'de görülüyordu. Firma şimdi yeni bir video daha yayınlandı. Koreli otomobil üreticisi, Ocak ayında Detroit Otomobil Fuarı'nda tanıtacağı yeni modeli için geri sayıma başladı. Yeni video, çarpıcı bir dört kapılı 'fastback' coupe-sedan karışımı modeli açıkça ortaya koyuyor. Tanıtılacak bu yeni modelin geçtiğimiz aylarda casus fotoğrafları yayınlanan GT olması muhtemel. 2014'te tanıtılan GT4 Stinger konseptinin, modelin tasarımını etkilediği düşünülüyor. Uzun kaputlu ve kısa arka uçlu yeni otomobilin Porsche Panamera benzeri şeklinin yanı sıra, Kia'nın ipucu videosunda farlarda farklı bir LED imzası ve arka pencerenin yanında bir krom şerit görülüyor. Kaputtaki havalandırma kanalları performansla ilgili ipucu veriyor. Ayrıca, videodaki ifadelerden 8 Ocak 2017'de ABD saatiyle 18.00'de bir tanıtım yapılacağını anlıyoruz.

Şirketin tanıtım materyalinde çeviklik, hız ve ilerici tasarım ile dönüşme potansiyeline vurgu yapılıyor. Şimdilik, ipucu videoları ve Kia'nın özel web sitesinde yayınlanan kısıtlı bilgiler dışında bir veri yok ancak firma Aralık ayı boyunca yeni videolar yayınlayacağını belirtti.

 

Yeni model ve onu çevreleyen tüm tanıtım materyali, Kia'nın otomobil endüstrisinde yükselme ve Sportage ya da yeni Optima gibi otomobillerle uygulamaya başlamış olduğu piyasanın daha prestijli bir kısmını işgal etme arzusunun bir resmini çiziyor.

Son Güncelleme : 22 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo