Yeni Jeep Compass video serisi ile tanıtılıyor

Ototeknikveri     25 Aralık 2016 05:13

Yeni Jeep Compass'ın özelliklerini tanıtmak için tasarlanmış etkileyici bir online video röportaj serisi bu haftasonu Jeep kurumsal web sitelerinde yayınlanmaya başladı. Yeni model EMEA Bölgesi'nde 2017 yılının ikinci yarısından itibaren kullanıma sunulacak.

Yeni Jeep Compass video serisi ile tanıtılıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Jeep markası, Xister kreatif ajans ile işbirliği içinde, dünya genelinde birçok insanın hayatını değiştirmeye katkıda bulunmuş sıra dışı kişilerle yapılan bir dizi video röportaj hazırladı. Fabrizio Accettulli'nin "Cut & Editing and More" stüdyoları için yönettiği dizide, yaklaşık 90 saniye süren ve Mart 2017'ye dek yayınlanacak dört film yer alıyor. Dört video röportaj dizisi, yeni Jeep Compass'ı tanıtmak için gelenekselin dışına çıkan ilginç bir yöntem. Yakıt tasarruflu 17 yakıt tasarruflu motor ve şanzıman seçeneğine sahip bu global orta boy SUV, 100'den fazla ülkede pazarlanacak. Model, eşsiz özelliklerin bir bileşimi: efsanevi, sınıfının en iyisi 4x4 off-road yetenekleri, verimli ve en son teknolojiye sahip motorlar, ikonik ve orijinal Jeep tasarımı, yüksek seviye sürüş dinamikleri, açık havada sürüş özgürlüğü, tam güvenlik donanımları ve en ileri teknoloji içerikleri.

"Off-ordinary" serisindeki ilk video, çağdaş tasarımın en etkili ve önemli temsilcilerinden biri olan ve sıra dışı endüstriyel tasarımının yeni bir şeyler yaratmayı, günlük yaşam kurallarını değiştirmeyi amaçladığını açıklayan İsrail'den Ron Arad'a yer veriyor. Arad'ın videoda anlattığı gibi, Jeep Compass tasarımı da son derece yeni olmasına rağmen, fonksiyonel ve çekici olmakla birlikte markanın klasik stil öğeleriyle güçlü bir bağlantıyı da koruyor.

İkinci videoda, çalışan kesimi ve toplulukları sorunların çözümü için biraraya getirmeye yardımcı olan ortak bir inovasyon platformu olan OIEngine.com'u (IDEO Grubu) kuran İngiltere'den Nathan Waterhouse'a yer verilecek. Videoda aynı yaklaşımın, ergonomik koltuklar, rafine malzemeler ve farklı müşterilerin alışkanlıklarını ve sürüş stillerini hedeflemek için tasarlanmış son teknolojiye sahip yeni Jeep Compass'ın sofistike ve konforlu kabinini oluşturmak için kullanıldığı anlatılacak.

 

Üçüncü videoda, İtalya'nın en büyük ve yenilikçi açık kaynak platformlarından biri olan Arduino Projesi'nin kurucularından Massimo Banzi'ye övgüde bulunuluyor. Projenin temel fikri, insanlar arasındaki işbirliği ve yenilik isteği sayesinde, sıradan insanları dönüştüren ve en yaygın ihtiyaçlarına bile cevap verebilen bir teknolojik araç oluşturmak. Benzer şekilde, Jeep Compass teknolojisi, sürücülerin ve yolcuların birbirleriyle bağlantılı ve bilgilendirilmiş olarak kalmalarının çeşitli yollarını sunarak günden güne sürüşü geliştirmenin yanı sıra arabayı daha güvenli hale getirme, basitleştirme ve etkileşim sağlamayı amaçlıyor.

Dizinin dördüncü ve son klibinde, mühendis, tasarımcı, düşünür ve matematikçi, bu becerileri sayesinde sıradan mimari kurallarını değiştirerek sıra dışı bir yaklaşımla verimli evler yaratan İngiltere'den Cecil Balmond görülüyor. Bununla birlikte Jeep Compass'ın off-road yeteneklerine ve verdiği özgürlük hissine dikkat çekiliyor.

 

Dört video, "alışılmışın dışında" kavramını çok iyi temsil ediyor; bu da, Jeep Compass'ın off-road yani geleneksel yoldan saparak yeni deneyimlere açık karakteriyle örtüşüyor. Yeni Jeep Compass, bu özellikleriyle Jeep markasının 75 yıllık kararlılığını sürdürerek dünyaya meydan okumaya hazırlanıyor.

Son Güncelleme : 26 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo