BMW yeni 5 Serisi'nin "iç güzelliği"nin fark edilmesini umuyor

Ototeknikveri     29 Aralık 2016 03:10

Birkaç ay içinde, yeni nesil BMW G30 5 Serisi bayilerde olacak. Marka gelecek yıl için tüm umutlarını 5 Serisi'nin başarısına bağladı.

BMW yeni 5 Serisi'nin "iç güzelliği"nin fark edilmesini umuyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Şu anda Mercedes-Benz, lüks otomobil liderliğinde BMW'ye karşı galibiyetini ilan etme yolunda. Bunda Mercedes'in C-Serisi ve E-Serisi gibi yeni modellerinin payı var. BMW, 2012 yılından bu yana 3 Serisini değiştirmedi ve mevcut F10 nesil 5 Serisi 2011'de piyasaya sürülmüştü. BMW'nin arabaları yaşlandıkça, Mercedes-Benz'in otomobilleri daha da gelişiyor ve tüketiciler Mercedes'in yeni tasarımlarını çok beğeniyor. BMW'nin yeni 7 Serisi ve X5 gibi yeni modelleri bile tanıdık görünmesi nedeniyle bazı eleştirilerle karşılandı. BMW birçok tasarım riskini göze almadı ve bu da olumsuz etkiler yaratmaya başladı. Aslında Mercedes'in sedan modelleri de birbirine çok benzer ancak yine de müşteriler bunları beğeniyor ve özellikle E-Serisi olumlu yorumlarla kaşılanıyor.

BMW, Mercedes'den satış liderliği tacını geri almak istiyorsa, BMW'nin yeni 5 Serisi'nin başarıya ulaşması gerekli. Özellikle yeni Audi A6 2018'de piyasaya çıktığında, pazarda rekabet daha da zorlaşacak.

Neyse ki, yeni BMW 5 Serisi yerini aldığı nesilden çok daha iyi bir otomobil ve neredeyse her türlü alıcı tarafından kabul edilebilir. Öncelikle, daha hafif, daha şık ve daha dinamik olduğu için, önceki nesilden daha iyi karşılanacağı kesin. Aynı zamanda daha iyi motorlar ve daha iyi şasi teknolojisi ile birlikte geliyor. Yeni nesil daha lüks, çok daha fazla teknolojiye sahip ve sürüşü daha konforlu. Kısacası yeni 5 Serisi her bakımdan gelişti denilebilir. Tek problem müşterilerin pek çoğunun görsel bakımdan F10 5 Serisi ile aradaki tasarım farklarını ayırt edemeyecek olması.

 

Müşterinin yeni BMW 5 Serisi'nin "iç güzelliği"ni görmesi ve yerini aldığı eski nesilden çok daha iyi bir otomobil olduğunun farkına varması gerekiyor. Bu durumda BMW'nin, Mercedes'e karşı bir şansı olabilir.

Son Güncelleme : 29 Aralık 2016

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo