Kia 2017'yi SUV kampanyası ile karşılıyor

Ototeknikveri     03 Ocak 2017 03:02

Kia İngiltere pazarında SUV modellerine özel yaptığı kampanya ile dikkat çekiyor.

Kia 2017'yi SUV kampanyası ile karşılıyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kia İngiltere 2017 yılını tüm modelleri için cazip tekliflerle başlatıyor. Ocak ayı boyunca yeni bir SUV satın almak isteyen müşteriler için bayiler özel bir SUV etkinliği yapacak, heyecan verici modeller sergilenecek ve müşterilere kendileri için doğru SUV'yi seçebilmeleri için rehberlik edilecek. Ayrıca, 31 Ocak tarihinden önce sipariş edilen ve en geç 31 Mart'a kadar tescillenecek modellerde ücretsiz olarak Care-3 servis paketinden yararlanılabilecek. Teklif, Soul, Soul EV (elektrikli), yeni Niro, yeni Sportage ve Sorento modelleri için geçerli. 1 Ocak - 31 Mart tarihleri arasında, yeni bir Picanto beş kapılı veya 2016 cee'd satın almak isteyen müşteriler için, faizsiz, peşinatsız üç yılda ödeme kolaylığı sunuluyor. Yine aynı tarihler arasında, müşteriler Venga, Sorento ve güncellenmiş Carens modellerinde 1000 pound indirimden faydalanabilecek.

 

2016 yılında yeni Optima Sportswagon modeli de piyasaya çıkmıştı. Optime Sedan ile bu yeni model arasında karar veremeyenler, ücretsiz bir yükseltmeden faydalanabilecek, 31 Mart 2017'ye kadar her iki modele de aynı fiyatla sahip olabilecekler.

 

Ocak ayında sipariş edilen Kia Sorento otomobiller için 1000 pound indirim ve ücretsiz Care-3 servis paketi sunuluyor. Buna ek olarak, Caravan Club üyeleri Kia bayi ağı aracılığıyla satın aldıkları Sorento otomobillerde Kia aksesuarları için 1000 pound indirimden yararlanabilecekler. Sorento'nun tüm donanım seviyelerinde dört çekişli sürüş, yokuş kalkış asistanı, treyler stabilite asistanı, geri sürüş sensörleri, versiyona göre 2000 - 2500 kg çekme kapasitesi bulunuyor. Bu da Sorento SUV'yi karavancılar için mükemmel bir yol arkadaşı yapıyor.

 

Söz konusu indirim ve avantajlar filo müşterileri için değil bireysel müşteriler için ve İngiltere bayi ağı içerisinde alınan otomobiller için sunuluyor.

Son Güncelleme : 03 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo