Hyundai'nin yeni yerli kompakt SUV'si görüntülendi

Ototeknikveri     04 Ocak 2017 02:57

Hyundai'nin Nissan Juke ile rekabet edecek küçük SUV'si bir kez daha kamuflajlı şekilde görüntülendi. Bu kez iç kabini de görebiliyoruz.

Hyundai'nin yeni yerli kompakt SUV'si görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Gösterge paneli kısmen bir tür fileli örtü ile örtülmüş olmasına rağmen aracın dokunmatik ekranına, havalandırma girişlerine ve klima kontrol kadranına göz atabiliyoruz. Bunun haricinde, kontrol araçları analog bir tasarıma sahip, ortada ise dikey stilde, dikdörtgen seyahat bilgisayarı ekranı yer alıyor. Modelin dış tasarımı Hyundai'nin 2014'te Cenevre'de sergilediği Intrado konseptinden özelliklere sahip. Bu konsept Hyundai'nin "Akışkan Heykel" tasarım felsefesini geliştirmek için hazırlanmıştı. Yeni otomobilde i30 ve Tucson modellerinden de bazı unsurlar bulunacak gibi görünüyor. Farlar ise Jeep Cherokee ve Citroen C4 Picasso ile benzer olacak. B segmenti SUV, büyük olasılıkla i20 ve i30 parçalarının bir karışımını kullanarak i20 platformuna dayanıyor olacak. Bazı söylentilere göre, bazı motorlar yeni i30 kompakt ile paylaşılacak, hem önden çekişli hem de dört çekişli versiyonlar olacak.

Hyundai'nin küçük SUV modeli henüz isimsiz olsa da, yıl içinde tanıtımı yapıldığında Nissan Juke, Renault Captur ve Opel Mokka X gibi modellerin hayranlarını kendisine çekebilir.

Son Güncelleme : 04 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo