Hyundai Motor Las Vegas'ta gelecek vizyonunu sergiliyor

Ototeknikveri     05 Ocak 2017 03:19

Hyundai Las Vegas'taki CES Fuarı'na inovatif teknolojilerini ve gelecek vizyonunu ziyaretçilerle paylaşacak.

Hyundai Motor Las Vegas'ta gelecek vizyonunu sergiliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Hyundai Motor, 5 - 8 Ocak 2017 tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES) gelecekteki ulaşım vizyonunu sergileyecek. Hyundai Motor standı, otomobilleri kullanıcıların hayatlarına bağlayan akıllı otonom sürüş ve gelişmiş bağlantı çözümlerini tanıtacak. Otonom IONIQ modelleri CES fuar alanının çevresindeki bulvarlarda test güzergahlarında gidip gelecek ve içerideki ziyaretçiler sürükleyici Sanal Gerçeklik simülatörleri aracılığıyla sürücüsüz yolculukları deneyimleyebilecek. Sergilenen IONIQ Hybrid, dünyanın en az yakıt tüketen verimli otomobillerinden biri olarak ününü artıracak donanımlarını ortaya çıkaracak ve IONIQ Electric ile entegre yeni Micro Mobility konseptini tanıtacak.

Hyundai Motor, önde gelen global IT şirketi Cisco ile birlikte geliştirilen hiper bağlantılı araç platformunun, yarının yaşam biçimlerini nasıl kolaylaştıracağını göstermek için interaktif bir deneyim sunacak. Hyundai Motor'un "Hareketlilik Vizyonu" (Mobility Vision) konsepti, Akıllı Ev (Smart House) ve Bağlantılı Otomobil (Connected Car) teknolojilerinin hareket kabiliyeti ile yaşam ve çalışma alanları arasındaki çizgiyi nasıl bulanıklaştıracağını gösteriyor.

Gösteri standındaki diğer teknolojiler, Hyundai Motor'un müşterilerinin refahına odaklanmasını temsil ediyor. Healthcare Cockpit, seyahat ederken verimliliği veya rahatlamayı artırmak için otomobil ve sürücüyü birbirine bağlıyor. Bu arada, şirketin gelişmiş giyilebilir dış iskelet araçları (exoskeleton), kaldırma veya tekrarlayan işler için fiziksel destek isteyen müşterilere, hareket kabiliyeti kısıtlı olan toplum üyelerine yardımcı olmak için yeni bir hareket özgürlüğü sunan toplumsal sorumluluk taahhüdünü gösteriyor.

Son Güncelleme : 05 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo