2018 VW Polo sedan (Vento) Brezilya'da testte görüntülendi

Ototeknikveri     06 Ocak 2017 01:19

2018 VW Vento düşük maliyetli MQB A0 platformu ile üretilecek.

2018 VW Polo sedan (Vento) Brezilya'da testte görüntülendi
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Brezilya'da 2018 VW Voyage (sonraki nesil Gol sedan) testte görüntülendi. Brezilya'ya özel yeni Gol, Polo birlikte geliştiriliyor. Dolayısıyla bu fotoğraflar VW Vento adı ile de bilinen yeni Polo sedan modeline ilk bakışımız olabilir.

Anlaşıldığı kadarıyla, yeni Vento önceki modelden daha geniş olacak ve biraz daha uzun aks mesafesine sahip olacak. Tamamıyla kamuflajla sarılmış olmasına rağmen, daha şık ön farlar, daha büyük ön panjur ve yeni LED farlar ayırt edilebilen yeni değişiklikler arasında. C sütunu tasarımı da değişmiş gibi görünüyor.

Yeni nesil VW Polo Sedan, otomobili ciddi oranda hafifletmesi beklenen Modular Transverse Matrix (MQB) platformunun giriş seviyesi 'A0' versiyonuna dayanıyor olacak. Motor serisinde manuel ve DSG otomatik şanzımanlarla birlikte 1.4 MPI motor, 1.2 TSI motor ve  mevcut 1.5L TDI dizel motor bulunuyor.

Yeni nesil Polo'nun mevcut modelden daha yüksek bir fiyatla sunulması beklendiği için VW modeli Hindistan gibi piyasalara getirmek için maliyet düşürme önlemleri almak zorunda kalabilir. 

Son Güncelleme : 06 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo