Volkswagen 2017 Detroit'te Atlas ve uzun versiyon Tiguan'ı tanıttı

Ototeknikveri     09 Ocak 2017 04:39

SUV atağına geçen Volkswagen markası ABD pazarı için iki SUV modeli sunuyor. Yedi koltuklu Tiguan'ın yeni uzun versiyonu çekici özelliklerle geliyor. Volkswagen'in Chattanooga fabrikasında üretilen yeni Atlas ise markaya önemli bir segmentin kapılarını açıyor.

Volkswagen 2017 Detroit'te Atlas ve uzun versiyon Tiguan'ı tanıttı
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Detroit'teki Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nın (NAIAS) arifesinde Volkswagen markası SUV atağının bir parçası olarak iki yeni model sunuyor: Atlas ve Tiguan'ın yeni uzun versiyonu. Her ikisi ABD'de 2017'de piyasaya sürülüyor. Volkswagen Markası Yönetim Kurulu Başkanı Dr Herbert Diess, yeni modellerle ilgili açıklamasında "Kuzey Amerika markamız için çok önemli ve en öncelikli görevimiz müşterilerimizin güvenini kazanmak. Volkswagen, Amerikalı alıcılar için özel tasarlanmış otomobiller sunuyor. Kuzey Amerika bölgesinde cazip fiyatlarla üretilen yeni Volkswagen Atlas ve tamamen yeni olan Tiguan, büyük bir atağın başlangıcını işaret ediyor." dedi.

Volkswagen markası, Tiguan serisini yeni uzun versiyon ile büyütüyor. Uzun aks mesafesine ek olarak, yeni SUV başka ek özelliklere de sahip. Ön ve arka kısım tasarımı ve daha gelişmiş standart özellikler, kompakt Tiguan versiyonundan farklı. Yedi koltuğa sahip olan yeni tasarlanmış versiyon, ilkbahar başından itibaren Kuzey Amerika, Çin ve Avrupa'da çıkacak. Avrupa'da uzun versiyonun adı 'Allspace' son ekini taşıyor.

Yeni Atlas, Ekim ayının sonunda Santa Monica'da (Kaliforniya) dünya prömiyerini gerçekleştirdi. Volkswagen ilk kez Amerikan ihtiyaçlarına göre uyarlanmış bir orta boy SUV sınıfı model sunuyor. Yeni model, Kuzey Amerika pazarı için Chattanooga (Tennessee eyaleti) tesisinde üretiliyor, yenilikçi teknolojilere ek olarak yedi kişi taşıma kapasiteli geniş boyutlar sunuyor. Yeni Atlas ayrıca sürücüleri heyecanlandıracak üstün sürüş performansına ve üstün SUV sınıfı sürücü destek sistemlerine sahip.

Son Güncelleme : 09 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo