2017 Skoda Octavia Viyana Otomobil Fuarı'nda

Ototeknikveri     16 Ocak 2017 01:38

Yeni Skoda Octavia bu yıl piyasaya sürülecek. 2017 Skoda Octavia Viyana Otomobil Fuarı'nda gün yüzüne çıktı.

2017 Skoda Octavia Viyana Otomobil Fuarı'nda
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Skoda, 2017 Skoda Octavia'yı Viyana Otomobil Fuarı'nda sergiliyor. Güncellenen otomobilin fuardaki fotoğrafları yayınlandı. 2017 Skoda Octavia, kullanım ömrünün ortasında gelen güncellemeyle birlikte yeni bir ön cepheye kavuştu. Dörtlü far kurulumu sayesinde ön cephe hemen farkediliyor. Değişiklikler arasında ön panjurun ve alt ızgaranın revizyonları ve yeni arka lambalar da var. İç kabinde 2017 Skoda Octavia, yeni koltuk başlıkları, ısıtmalı direksiyon, arka koltukta oturan yolcular için katlanabilir masalar, çıkarılabilir bir fener (yalnızca kombi için), pet şişe tutacakları ve özelleştirilebilir bir anahtar (araç ayarları hafızalı) ile geliyor.

Yeni Octavia'nın Swing, Bolero, Amundsen ve Columbus multimedya sistemleri, kapasitif ekranlara sahipken, ekranın genişliği 9.2 inç.

Yeni tasarlanmış gösterge paneli ve çalışma kontrolleri, yeni koltuk döşemeleri ve seçilebilir renklerle isteğe bağlı ortam aydınlatması 2017 Skoda Octavia'nın iç kabinindeki öne çıkan yeni özellikler arasında. Style ve Laurin & Klement donanım seviyelerinde, dekoratif şeritler standart olarak ortam aydınlatması ile geliyor. Ambition donanım seviyesi, yeni bir siyah / kahverengi renk kombinasyonuna ve tamamen siyah bir gösterge paneline sahip.

2017 Skoda Octavia, beş TSI benzinli ve dört TDI dizel motoruyla birlikte sunuluyor, motorların kapasiteleri 1.0 ila 2.0 litre arasında ve maksimum güç çıkışları 63 kW (84 hp) ila 135 kW (184 hp) arasında değişiyor. 5 ileri manuel, 6 ileri manuel, 6 vitesli çift debriyajlı otomatik ve 7 vitesli çift debriyajlı otomatik şanzımanlar da seçenekler arasında.

Son Güncelleme : 16 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo