Yeni nesil Hyundai i30 fiyatları ve özellikleri

Ototeknikveri     17 Ocak 2017 02:57

Hyundai Motor İngiltere, 1 Mart'ta İngiltere'de satışa sunulacak olan yeni nesil i30'un fiyat ve teknik özelliklerini duyurdu.

Yeni nesil Hyundai i30 fiyatları ve özellikleri
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni nesil i30, tüm donanım seviyelerinde Şeritten Ayrılma Uyarı Sistemi, Çarpışma Uyarı Sistemi, Şerit Koruma Asistanı, Otonom Acil Durum Freni ve Yokuş Kalkış Asistanı ile birlikte yüksek seviyede standart güvenlik ekipmanları sunuyor. Standart teknoloji ve bağlantı özellikleri, yeni i30'da donanım seviyesine bakılmaksızın DAB ve Bluetooth ile birlikte geliyor. 1.0 T-GDi 120 PS motor, 6 vites manuel şanzıman, 15 inç alaşım jantlar, LED gündüz sürüş ışıkları, DAB radyo, USB ve aux bağlantıları, direksiyon kontrolleri ile Bluetooth, elektrikli ön ve arka pencereler ve sürücü koltuğu yükseklik ayarı ile gelen i30 S modeli için fiyatlar 16 bin 995 pound'dan başlayacak.

120 PS 1.0 T-GDi motor, 6 vitesli manuel şanzıman, 16" alaşım jantlar, ön sis lambaları, 5 inç LCD dokunmatik ekranlı DAB radyo, arka park yardımı sistemi, arka görüş kamerası ve benzeri ekipmanlar dahil olmak üzere müşterilere ek özellikler sunan i30 SE ise 18 bin 695 pound fiyatla satılıyor. Bu model 1.6 CRDi 110 PS motor ile de tercih edilebiliyor.

 

i30 SE Nav donanım seviyesi, SE modelinin özelliklerinin üzerine 1.0 T-GDi 120PS motor, manuel şanzıman, 8" LCD dokunmatik ekran, ses tanıma özelliği, kablosuz telefon şarjı, Bluetooth, uydu navigasyon gibi teknoloji ve bağlantıya yönelik ek geliştirmeler ile 19 bin 645 pound fiyattan satın alınabiliyor. 1000 pound ilave ücretle bu modele ikili LED farlar, 17" alaşım jantlar ve iki bölgeli klima kontrolü içeren Görünürlük Paketi de eklenebiliyor.

 

SE Nav, 6 vites manuel şanzıman veya 7 hızlı DCT şanzıman ve yeni 1.4 T-GDi 140PS motora sahip ilk donanım seviyesi. Ek olarak 1.6 CRDi 110PS motor da (yine 6 vites manuel şanzıman veya 7 hızlı DCT şanzıman ile) tercih edilebiliyor.

Premium donanım seviyesinin fiyatı, 1.4 T-GDi 140 PS motor ve manuel şanzımanla 22 bin 195 pound'dan başlıyor. Donanım seviyesinin özellikleri arasında, yükseltilmiş Michelin lastikleri ile 17" alaşım jantlar, iki bölgeli iklim kontrolü, otomatik fonksiyonlu elektronik el freni, renkli camlar ve suni deri / kumaş koltuk döşemeleri ile ısıtmalı ön koltuklar bulunuyor. Sürücüler aynı zamanda elektrikli olarak ayarlanabilen koltuk, 4.2" ekranlı bir kontrol paneli gibi özellikler, ayrıca arka çapraz trafik uyarısı, ön ve arka park yardım sistemi ve kör nokta tespit sistemi de dahil olmak üzere sürüş yardım sistemlerinden yararlanabiliyor. Premium donanım seviyesinde, 7 vitiesli DCT şanzıman ve 1.4 T-GDi motor kombinasyonu veya 6 vitesli manuel şanzıman veya 7 hızlı DCT şanzıman ile 1.6 CRDi 110 PS motor kombinasyonu da mevcut.

En üst donanım seviyesi Premium SE ise, 1.4 T-GDi 140PS motor ve manuel şanzımanla 23 bin 495 pound fiyattan satın alınabiliyor. Premium SE, panoramik açılır tavan, deri koltuk döşemeleri ve ısıtmalı direksiyon simidi gibi özellikleri Premium donanım seviyesinin özelliklerine ekliyor. Premium SE ayrıca, 6 vitesli manuel şanzıman veya 7 vitesli DCT şanzıman ve 1.4 T-GDi 140 PS motor kombinasyonu ya da 1.6 CRDi 110 PS motor ile de tercih edilebiliyor.

 

Yeni nesil i30 için, 11 farklı kaporta rengi arasından seçim yapılabiliyor. Bunlardan Motor Kırmızısı yeni eklendi ve Kutup Beyazı ile birlikte ilave ücret olmadan tercih edilebilen düz renk seçenekleri arasında. Diğer seçenekler ise Yıldız Mavisi, Türk Kahvesi (Demitasse Brown), Yoğun Bakır, Ateşli Kırmızı, Platin Gümüş, Mikron Gri, Hayalet Siyah, Ara Kuşu Mavisi ve Kum Beyazı. Bunlar ise 585 pound ek ücretle seçilebilen metalik veya sedef renk tonları.

Hyundai Motor İngiltere Başkanı ve CEO'su Tony Whitehorn, yeni model için şunları söyledi: "Hyundai'nin son on yıl içindeki dönüşümünde i30 önemli bir rol oynamıştır. İlk nesil 2007'de piyasaya çıktığından beri İngiltere'de 117.000'den fazla i30 satıldı. İkinci nesil i30, yaklaşık 70.000 satış elde etti ve yeni nesil i30 için sağlam beklentilerimiz var. İlk i30, büyümemizin tohumlarını eken modeldi ve yeni i30'un da harika görünüşü, teknolojisi ve güçlü dinamik yetenekleriyle markaya yeni müşteriler kazandıracağından eminiz."

 

Tüm yeni nesil i30 modelleri, Hyundai'nin lider 5 Yıllık Sınırsız Kilometre Garantisi, 5 Yıl Yol Yardım Paketi, 5 Yıl Yıllık Sağlık Kontrolü ve 12 Yıllık Aşınmaya Karşı Garanti ile birlikte geliyor.

Son Güncelleme : 17 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo