Kia Stinger'a EyesOn Tasarımda Mükemmellik Ödülü

Ototeknikveri     19 Ocak 2017 05:55

Kia'nın yeni Stinger fastback sedan modeli Detroit'teki Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda (NAIAS) "üretim otomobili için tasarımda mükemmellik" kategorisinde EyesOn tasarım ödülü ile onurlandırıldı.

Kia Stinger'a EyesOn Tasarımda Mükemmellik Ödülü
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Tipik olarak Amerikan otomobil firmalarının hakimiyetinde bulunan etkinlikte Kia Stinger sahneyi çalmayı başardı. Kia Tasarım Şefi Peter Schreyer ödül için "Çok sayıda harika otomobiller yaptık ve hepsinden gurur duyuyoruz ancak Stinger özel bir şey" dedi. EyesOn tasarım ödülleri, NAIAS'ta dünyaya tanıtılan en iyi üretim ve konsept otomobillerini onurlandırıyor. Bu yılki kategoriler arasında Konsept Otomobil, Üretim Otomobili, Konsept Kamyon, Üretim Kamyonu, Renk / Grafik / Materyallerin Yenilikçi Kullanımı, İç Tasarım, Kullanıcı Deneyimi Ödülü ve Tasarımcı Teşvik ödülü bulunuyor. Yeni 2018 Kia Stinger'ın tasarımı, Peter Schreyer ve Kia Avrupa Baş Tasarımcısı Gregory Guillaume tarafından denetlendi. Güç, tutku ve performansla dolu 2018 Kia Stinger, sürüş heyecanına adanmış bir spor sedan olmasının yanı sıra, yolculara lüks bir konfor sunuyor. Model kaslı yapısıyla güven verici bir duruşa sahip. Stinger'ın duruşu ve görsel dengesi, acemi yarışçı saldırganlığından çok zerafetin ve atletizmin bileşimini yansıtmak üzere tasarlandı. İçeride şık, kullanışlı ve rahat bir kabin var. Konsolun yatay ve düz yapısı üzerinde kalın, deri kaplama direksiyon simidi dikkat çekiyor. Sürücünün önünde, orta kısımda, analog ve dijital enstrümantasyonun birleştiği tek bir kontrol paneli bulunuyor.

2017 yılının son çeyreğinde Avrupa'da satışa çıkacak olan Stinger, Kia'nın sektör lideri kalite ve güvenilirliği ile destekleniyor. Stinger'ın da layık görüldüğü EyesOn tasarım ödülleri, NAIAS tarafından onaylı. Sektör lideri büyük otomobil firmalarının en iyi tasarımlarını değerlendiren ödüller dünya çapındaki pek çok tasarım stüdyosunda sergileniyor.

Son Güncelleme : 20 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo