2017 Mercedes C Serisi, yeni motor ve touchpad ile geliyor

Ototeknikveri     20 Ocak 2017 03:42

Güncellenen Mercedes-Benz C-Serisi bu yıl içinde tanıtılacak. Yeni model station ve sedan versiyonları ile test esnasında görüntülendi.

2017 Mercedes C Serisi, yeni motor ve touchpad ile geliyor
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Yeni fotoğraflarda güncellenen modelin iç kabinini de görebiliyoruz. Kabinde 2017 S Serisi'nde bulunana benzer bir touchpad, yeni direksiyon ve direksiyonun üzerinde daha fazla kontrol aracı görülüyor. Kontrol panelinin tasarımı yenilenmiş, ayrıca bu kısımdaki kamuflajdan gösterge panelinde de değişiklikler olduğu anlaşılıyor. Dış cephede, yeni E-Serisinde bulunanlara benzer yeni LED farlar görülüyor. Yeni tamponda, güncellenmiş hava girişleri ve ön panjurun etrafında daha öne çıkan bir tasarım var. Yan eteklerde ve arka tamponda krom vurgular bulunuyor ancak bunun dışında kozmetik değişiklikler minimumda kalmış. E-Serisinin yeni 2.0 litrelik dört silindirli dizel motoru mevcut modelle sunulan 2.1 litre dizelin yerini alacak. Şu anki otomobilin turboşarjlı dört silindirli benzinli motoru ise kalacak.

 

Güncellenmiş C-Serisi sedan ve station, satışa çıktıklarında Audi A4, BMW 3 Serisi ve Jaguar XE gibi modellerle rekabet edecek. Yeni modelin 2017'nin sonlarına kadar satışa çıkması beklenmiyor.

 

Yenilenen multimedya sistemi ve çift ekranlı kurulum gibi özellikler nedeniyle güncellenen modelin fiyatının bir miktar yükselmesi bekleniyor. 

Son Güncelleme : 20 Ocak 2017

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER HABERLER

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo