ANADOLU SİGORTALILARA ÖZEL PIRELLI KAMPANYASI

Ototeknikveri     27 Mart 2014 09:03

01 Haziran 2014 tarihine kadar Pirelli’den otomobil, 4x4 veya hafif ticari araç lastiği alan tüm Anadolu Sigorta Kasko ve Trafik Sigortası poliçe sahipleri, 4 adet lastik alımlarında 4 al 3 öde kampanyasından faydalanıyor.

ANADOLU SİGORTALILARA ÖZEL PIRELLI KAMPANYASI
- A +
Yorum yaz

İlgili Haberler

Kış lastiklerinin çıkarılmaya başladığı günlerde Pirelli, tüketicilerinin hayatını kolaylaştıran kampanyalara imza atmaya devam ediyor. Kampanya kapsamında, 01 Haziran 2014 tarihine kadar Pirelli’den otomobil, 4x4 veya hafif ticari araç lastiği alan, tüm Anadolu Sigorta Kasko ve Trafik Sigortası poliçe sahipleri, 4 adet lastik alımlarında 4 al 3 öde kampanyasından faydalanabilecek.
 
Sadece teknolojileriyle değil, gerçekleştirdiği kampanyalarla da tüketici dostu bir yaklaşım sergileyen Pirelli, Türkiye’nin öncü sigorta şirketi Anadolu Sigorta ile yeni bir kampanyaya imza atıyor. 01 Haziran 2014 tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında tüm Anadolu Sigorta kasko ve trafik sigortası poliçe sahipleri Pirelli Yetkili Satıcıları’nda otomobil, 4x4 veya hafif ticari araç lastiklerinde 4 al 3 öde avantajından yararlanıyor.
 
Poliçe sahiplerinin; www.pirelliclub.com sayfasına girerek, isimlerine özel indirim kuponlarının çıktısını alarak kupon ve poliçelerinin kişisel bilgilerini içeren sayfanın kopyası ile Pirelli Yetkili Satıcısı’na başvurması yeterli olacak.

Son Güncelleme : 27 Mart 2014

ÜYELERİMİZDEN YORUMLAR

default_user

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

DİĞER KAMPANYA HABERLERİ

Popüler Haberler

UZMANDAN CEVAPLAR

Logo
Şifremi Unuttum
Logo